Viral: Η κυρία με στιλ Αννα Γουίντορ που πίνει τζιν τόνικ σε κολωνάτο ποτήρι μέσα στο μετρό (φωτο)

Viral: Η κυρία με στιλ Αννα Γουίντορ που πίνει τζιν τόνικ σε κολωνάτο ποτήρι μέσα στο μετρό (φωτο)

Κάποιοι λένε πως γεννιέσαι με στυλ, πως είναι έμφυτο και καθαρά προσωπική υπόθεση. Άλλοι πάλι, λένε πως το στυλ είναι μια συνήθεια που μαθαίνεται και πως κάποιος μπορεί να «εκπαιδευτεί». Μια κομψή γυναίκα όμως, στο μετρό του Λονδίνου, το πήγε σε τελείως άλλο επίπεδο και έγινε viral.

Συγκεκριμένα, viral έχει γίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια ξανθιά γυναίκα που εθεάθη στο μετρό του Λονδίνου, να κάθεται αναπαυτικά σε μια θέση, με τα γυαλιά ηλίου της και τις σαγιονάρες με τα στρας αλλά και κάλτσες και να απολαμβάνει ένα ροζ τζιν τόνικ σε ποτήρι μάλιστα, του κρασιού. Το Twitter την βάφτισε κιόλας «η κυρία με το ροζ τζιν στο μετρό».

Η συγκεκριμένη, κομψότατη γυναίκα – αν εξαιρέσει κανείς φυσικά την σαγιονάρα με την κάλτσα – ταξίδευε στην βόρεια γραμμή, αλλά δεν είναι γνωστό ακριβώς το πότε ή τι ώρα τραβήχτηκε η φωτογραφία.

Η ανάρτηση που έγινε viral

Ο Μαρκλ Λόκε, από την Σκωτία, που μοιράστηκε την φωτογραφία της γυναίκας από το μετρό, έγραψε: «Στην κυρία που έπινε ροζ τζιν τόνικ – από ποτήρι – στην βόρεια γραμμή, υποκλίνομαι. Αριστοκρατικό» και πρόσθεσε: «Υποκλιθείτε, θνητοί. Λατρέψτε τις σαγιονάρες με τα κοσμήματα και τις κάλτσες».

Αμέσως , φυσικά, τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή, με έναν άλλο να γράφει:« Ω Θεέ μου, την λατρεύω! Στην υγεία σου, γλυκιά μου» ενώ κάποια άλλη πρόσθεσε: «Βασίλισσα. Όταν οι άνθρωποι θα με ρωτούν πού θα ήθελα να είμαι σε 10 χρόνια, θα τους δείχνω απλά αυτή την φωτογραφία». Πολλοί άλλοι την χαρακτήρισαν «υπέροχη», «γκλαμουράτη» και «σε άλλο επίπεδο».

Ωστόσο, κάποιοι βρήκαν πολύ λάθος το γεγονός πως φόρεσε κάλτσες με σαγιονάρες, αλλά όλοι γρήγορα συμφώνησαν πως θα μπορούσαν να το ξεπεράσουν. Βέβαια, δεν έπινε το τζιν με τον σωστό τρόπο, αλλά κι αυτό της το συγχώρεσαν. Την χαρακτήρισαν μάλιστα «ηρωίδα» παρά το γεγονός ότι είναι παράνομη η κατανάλωση αλκοόλ στο μετρό.

Κάποιοι βέβαια βρήκαν λάθος το γεγονός ότι φορούσε σαγιονάρες με κάλτσες, αλλά της το συγχώρεσαν

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί πάντως, πως ο άνδρας που ανέβασε την φωτογραφία στο Twitter, ενημέρωσε τον κόσμο πως την διέγραψε, αναφέροντας στην ανάρτησή του: «Έλαβα ένα mail από κάποιον που γνωρίζει την κυρία. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά είναι για καλό. Ορισμένα (πολλά) πράγματα είναι πιο σημαντικά από το Twitter».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.