ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Βρήκε 95.000 ευρώ σε μεταχειρισμένη ντουλάπα που αγόρασε

Βρήκε 95.000 ευρώ σε μεταχειρισμένη ντουλάπα που αγόρασε

Η Αντέλα Στανίτσι δήλωσε στο Associated Press ότι ο σύζυγός της, που είναι οικοδόμος, αγόρασε πρόσφατα μία ντουλάπα από ένα δημοφιλές site. Λίγες μέρες αργότερα, την ώρα που εκείνη ετοίμαζε το δείπνο, ο Σάμιουελ φώναξε «έλα να δεις τι βρήκα», δείχνοντάς της μέσα στα ράφια της ντουλάπας ένα μεταλλικό κουτί με στοιβαγμένα 500ευρα.

Η Αντέλα δήλωσε ότι μέτρησαν μαζί τα χρήματα και «πάθαμε σοκ, δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε»! «Σκεφτόμασταν ότι μπορεί να ήταν παγίδα και ξέραμε ότι έπρεπε να επιστρέψουμε τα χρήματα», προσέθεσε.

Ο σύζυγός της, το επόμενο πρωί, ταξίδεψε στο χωριό του ιδιοκτήτη της ντουλάπας, ο οποίος του είπε ότι ανήκε στον προσφάτως αποβιώσαντα πατέρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Στανίτσι είπε ότι ο ιδιοκτήτης «δεν είχε ιδέα» για τα χρήματα και ότι ανταμείφθηκε για την ειλικρίνειά του αλλά χωρίς να αποκαλύψει το ποσό που έλαβε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.