ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρόδος: 6χρονη τρυπώνει σε μηχάνημα με κουκλάκια για να πάρει αρκούδο (βίντεο)

Ρόδος: 6χρονη τρυπώνει σε μηχάνημα με κουκλάκια για να πάρει αρκούδο (βίντεο)

Μέσα σε ένα μηχάνημα με κουκλάκια στο νησί της Ρόδου βρέθηκε ένα 6χρονο κορίτσι, ψάχνοντας να βρει παιχνίδι για να δώσει σε φίλο της.

Σε βίντεο της Daily Mail φαίνεται το κοριτσάκι να τρυπώνει μέσα στο παιχνίδι, θέλοντας να πάρει ένα παιχνίδι. Η 6χρονη βλέποντας τη φίλη της να μην μπορεί να κερδίσει ένα αρκουδάκι, πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Μπήκε από το άνοιγμα που υπάρχει στο κάτω μέρος του παιχνιδιού και βρέθηκε ανάμεσα στα κουκλάκια. Αμέσως γύρω από το μηχάνημα βρέθηκαν πολλά κοριτσάκια να κοιτούν την προσπάθεια της 6χρονης. Μια γυναίκα, λίγο μετά, έσπευσε στο σημείο για να βοηθήσει τη μικρή να βγει έξω.

Το βίντεο με την 6χρονη στη Ρόδο

Το βίντεο τραβήχτηκε από Βρετανό τουρίστα στη Ρόδο. «Η μικρή ανέβηκε στη μηχανή παιχνιδιών για να πάρει ένα αρκουδάκι για φίλη της επειδή δεν μπορούσε να κερδίσει ένα», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.