ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτές είναι οι 50 χώρες με τους πιο ερωτικούς ανθρώπους!

Αυτές είναι οι 50 χώρες με τους πιο ερωτικούς ανθρώπους!

Λίστα με τους πιο σέξι λαούς του κόσμου δημοσίευσε η αμερικανική ιστοσελίδα Big 7 Travel και η χώρα μας δεν βρίσκεται ούτε στην 50άδα.

Το ελληνικό ταμπεραμέντο φαίνεται πως δεν συγκίνησε τους τουλάχιστον 1,5 εκατομμύρια συμμετέχοντες στην έρευνα-ψηφοφορία της αμερικανικής ιστοσελίδας. Την πρωτιά κατέκτησαν οι Ουκρανοί, ενώ ακολουθούν Δανοί, Φιλιπινέζοι και Βραζιλιάνοι. Στην πέμπτη θέση της λίστας με τους πιο σέξι λαούς βρίσκονται οι Αυστραλοί και έπονται οι Νοτιοαφρικανοί και οι Ιταλοί.

Την δεκάδα κλείνουν οι Αρμένιοι, οι Αγγλοι και οι Καναδοί. Τις τελευταίες θέσεις της 50άδας κατακτούν οι Αμερικανοί στην 45η θέση, οι Νορβηγοί 46η θέση, οι Σλοβένοι στην 47η θέση, οι Βέλγοι στη 48η, οι Κροάτες στη 49η και τελευταίοι είναι οι Ιρλανδοί.

Η λίστα με τους πιο σέξι λαούς του κόσμου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ουκρανία
Δανία
Φιλιππίνες
Βραζιλία
Αυστραλία
Νότια Αφρική
Ιταλία
Αρμενία
Αγγλία
Καναδάς
Κόστα Ρίκα
Γαλλία
Ολλανδία
Κένυα
Μπαρμπάντος
Ισπανία
Βουλγαρία
Τσεχία
Ιαπωνία
Ουγγαρία
Φινλανδία
Κολομβία
Νέα Ζηλανδία
Μεξικό
Μαλαισία
Ιράν
Πολωνία
Ινδία
Νιγηρία
Ισραήλ
Κίνα
Λιθουανία
Ρωσία
Αργεντινή
Μαρόκο
Ταϊλάνδη
Αίγυπτος
Σκωτία
Σουηδία
Τυνησία
Ουαλία
Πακιστάν
Λίβανος
Γερμανία
Αμερική
Νορβηγία
Σλοβενία
Βέλγιο
Κροατία
Ιρλανδία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.