ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νεαρή κοπέλα γλείφει παγωτό σε σούπερ μάρκετ και το ξαναβάζει στο ράφι (βίντεο)

Νεαρή κοπέλα γλείφει παγωτό σε σούπερ μάρκετ και το ξαναβάζει στο ράφι (βίντεο)

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που έχει γίνει viral και δείχνει μία νεαρή κοπέλα σε σούπερ μάρκετ να ανοίγει ένα οικογενειακό παγωτό Blue Bell, να το γλείφει και μετά να το ξαναβάζει κλειστό στο ράφι.

Το βίντεο το «τραβάει» ένα αγόρι που είναι μαζί της για ψώνια.

Οι εικόνες «ανέβηκαν» στα social media και αμέσως έγινε χαμός. Οι χρήστες άσκησαν σκληρή κριτική στην κοπέλα ενώ η εταιρεία Blue Bell σήμανε συναγερμό ώστε να βρει την επίμαχη συσκευασία παγωτού. Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι το αηδιαστικό περιστατικό συνέβη σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή Λάφκιν στο Τέξας.

https://twitter.com/BlindDensetsu/status/1144954255318671366


Η εταιρεία, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, κατάφερε να εντοπίσει το «δοκιμασμένο» παγωτό ενώ για προληπτικούς λόγους απομάκρυνε από τα ράφια του σούπερ μάρκετ όλα τα παγωτά ίδιας γεύσης.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της νεαρής και του «συνεργού» της. Μάλιστα δημοσίευσε και φωτογραφίες τους από την κάμερα ασφαλείας του σούπερ μάρκετ ώστε να καταφέρει να τους εντοπίσει πιο γρήγορα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.