Τι φαντασιώνονται οι άντρες όταν μένουν μόνοι τους;

Τι φαντασιώνονται οι άντρες όταν μένουν μόνοι τους;

Οι άντρες φαντασιώνονται καταστάσεις που δεν θα μπορούσαν θεωρητικά να συμβούν, συμπεριλαμβάνοντας, ωστόσο, πρόσωπα που γνωρίζουν, προκειμένου να φτάσουν στην κορύφωση μέσα, από την οδό της αυτοϊκανοποίησης.

Δεν είναι επικίνδυνος, δεν είναι ανωμαλία, δεν είναι πλέον ταμπού. Ο αυνανισμός είναι «σεξ με κάποιον που αγαπάω», όπως έχει πει και ο Γούντι Άλεν και πολλοί άνδρες (αλλά και γυναίκες) ενδεχομένως να συμφωνούν. Όμως, ποια είναι τα σενάρια που φτιάχνουν με το μυαλό τους προκειμένου να (αυτο)ικανοποιηθούν; Μελέτη που διεξήχθη στον Καναδά και δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Sexual Medicine, δείχνει πόσο συχνά φαντασιώνονται ορισμένα ερωτικά σενάρια οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου. Και ιδού τα ευρήματά της:

  • Το 64 % φαντασιώνονταν ότι το χέρι που ασχολείται με το πέος τους είναι κάποιου γνωστού προσώπου.
  • Το 48 % ότι αγγίζουν ένα άγνωστο πρόσωπο, σε δημόσιο χώρο, όπως τό μετρό.
  • Το 10% ότι ο/η σύντροφός τους ουρεί πάνω τους
  • Το 9 % ότι ουρούν οι ίδιοι πάνω στον/την σύντροφό τους.
  • Το 16% ότι παρακολουθούν δύο άντρες να κάνουν έρωτα, παρόλο που μόνο το 12 % υτοπροσδιορίζονταν ως γκέι ή αμφιφυλόφιλοι.
  • Το 29 % ότι ο/η παρτενέρ εκσπερματίζει επάνω τους.
  • Το 30 % ότι αναγκάζονται να κάνουν έρωτα.
  • Το 52 % ότι έχουν σχέση με μια γυναίκα «με πολύ μικρό στήθος».
  • Το 28 % ότι κάνουν έρωτα με ένα μη-ερωτικό αντικείμενο.

Ξεχωριστή έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Βερμόντ δείχνει ότι μια από τις βασικές πτυχές μιας ερωτικής φαντασίωσης είναι ότι περιλαμβάνει πράγματα (ή άτομα) που ποτέ δεν θα συνέβαιναν (ή εμπλέκονταν) στην πραγματική ζωή.

Ωστόσο, εξακολουθεί να υφίσταται η ανάγκη για μία «δόση» πραγματικότητας. Η πρώτη μελέτη διαπίστωσε ότι οι περισσότεροι άνδρες προτιμούσαν να περιλαμβάνουν στις φαντασιώσεις τους πρόσωπα που γνωρίζουν στον πραγματικό κόσμο, αντί για διασημότητες ή φανταστικούς χαρακτήρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το γεγονός ότι το σεξουαλικό τους σενάριο θα μπορούσε θεωρητικά να συμβεί, ακόμα και αν οι ίδιοι δεν θα το ήθελαν, είναι ιδιαίτερα ερεθιστικό για πολλούς άνδρες», εξηγεί ο επικεφαλής της μελέτης Christian Joyal, Ph.D. «Γι ‘αυτό, ακόμα και αν οι φαντασιώσεις τους μπορεί να είναι πολύ πιο ήπιες από τις παραπάνω, εξακολουθούν να περιλαμβάνουν τυχαία πραγματικά πρόσωπα όταν αυνανίζονται: την αδελφή του φίλου τους, την καθητήτριά τους κοκ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.