ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τρία κόλπα για να πλένετε πιο γρήγορα τα πιάτα

Τρία κόλπα για να πλένετε πιο γρήγορα τα πιάτα

Το πλύσιμο πιάτων είναι μία διαδικασία αναγκαία και μάλιστα ιδιαίτερα κουραστική για όσους δεν έχουν πλυντήριο.

Δείτε μερικές συμβουλές ώστε να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο στο να πλένετε τα πιάτα αλλά ταυτόχρονα να είναι και περισσότερο αποδοτικό αυτό που κάνετε.

Μην τοποθετείτε τα βρώμικα πιάτα το ένα πάνω στο άλλο

Αυτή η τακτική θα βοηθήσει ιδιαιτέρως στο καθάρισμα. Γενικότερα προτιμάτε να ρίχνετε νερό στα πιάτα για να φύγουν τα υπολείμματα και στη συνέχεια τοποθετήστε τα στον νεροχύτη.

Μουλιάστε τα πιάτα

Αρχικά αφαιρέστε τα υπολείμματα τροφών και τοποθετήστε τα στο νεροχύτη. Όσο πιο άμεσα τα πλύνετε, τόσο το καλύτερο. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ζεστό νερό και σαπούνι. Στην πραγματικότητα το μούλιασμα των πιάτων είναι σαν να τα βάζετε στο πλυντήριο.

Κρύο νερό και… σόδα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν θέλετε να αφαιρέσετε γαλακτοκομικά ή βούτυρο χρησιμοποιήστε κρύο νερό! Αν τώρα, θέλετε μία μικρή βοήθεια με τα λίπη, η μαγειρική σόδα θα σας «λύσει» τα χέρια. Βάλτε μία στρώση και λίγο νερό στο σκεύος που θέλετε να πλύνετε και τοποθετήστε το λίγο στο μάτι για να ζεσταθεί. Θα καθαρίσει σε δευτερόλεπτα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.