Χρήσεις των μολυβιών που δεν φανταζόσασταν

Χρήσεις των μολυβιών που δεν φανταζόσασταν

Με τα μολύβια μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα από το κρατήσουμε σημειώσεις. Ακόμη και οι γόμες που ακολουθούν τα μολύβια μπορούν να φανούν χρήσιμες.

  • Διευκολύνεται το νέο σας κλειδί να μπει σωστά στην κλειδαριά. Αν το νέο σας κλειδί είναι πεισματάρικο, τότε τρίψτε τη γόμα του μολυβιού κατά μήκος των δοντιών του κλειδιού και ο γραφίτης θα βοηθήσει να λειτουργήσει το κλειδί σωστά.
  • Απωθείστε τον σκόρο. Τα ροκανίδια του μολυβιού είναι ο εχθρός του σκόρου. Κρατήστε τα πουλόβερ χωρίς τρύπες τοποθετώντας μια μικρή τσάντα ή πανάκι γεμάτο με ροκανίδια στην ντουλάπα σας.
  • Ενισχύστε το σήμα του ασύρματου τηλεφώνου σας. Αφαιρέστε τη σκόνη στη βάση του φορτιστή του τηλεφώνου χρησιμοποιώντας τη γόμα του μολυβιού στις μεταλλικές επαφές.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.