Βάζει και άλλο πωλητήριο η Αθηνά Ωνάση – Βγάζει στο «σφυρί» το καταφύγιο του Αριστοτέλη στο Λονδίνο

Βάζει και άλλο πωλητήριο η Αθηνά Ωνάση – Βγάζει στο «σφυρί» το καταφύγιο του Αριστοτέλη στο Λονδίνο

Έχοντας πουλήσει επαύλεις που θα ζήλευαν ακόμη και οι βασιλείς ανά τον κόσμο, διαμερίσματα με πανοραμική θέα στις μεγαλύτερες μητροπόλεις, βίλες πάνω στο κύμα, ακόμη και τον Σκορπιό όπου βρίσκονται οι τάφοι των προγόνων της, τώρα η «χρυσή» κληρονόμος βάζει ακόμη ένα πωλητήριο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έβγαλε προς πώληση έναντι 8.449.860 ευρώ το διαμέρισμα που έμενε η μητέρα της Χριστίνα στο Λονδίνο, στο Mayfair.

Η κατοικία αυτή αποτελούσε και τη βάση του παππού της όταν επισκεπτόταν τη βρετανική πρωτεύουσα έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγο του Τζάκι Κένεντι Ωνάση, με την οποία ήταν παντρεμένοι από το 1968 έως το 1975, όταν αυτός πέθανε.

Το «Chryso mou». το διαμέρισμα που αποκαλείται έτσι, καθώς έτσι φώναζεο Αριστοτέλης Ωνάσης την κόρη του, Χριστίνα, είναι ένα από τα πιο πολυτελή σπίτια με τρία υπνοδωμάτια και έναν από τους μεγαλύτερους κήπους του Λονδίνου.

Πρόκειται για ένα «στολίδι» στην καρδιά του Mayfair, μια από τις πιο αριστοκρατικές συνοικίες του Λονδίνου, που χρονολογείται από το 1770.

Μάλιστα έχει ανακαινιστεί τουλάχιστον τρεις φορές, δυο από τον Αριστοτέλη και μια από τη Χριστίνα. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι πολλοί είναι εκείνοι που συγκρίνουν τους πανέμορφους κήπους του, με αυτούς των παλατιών της βασιλικής οικογένειας.

Αξίζει να αναφερθεί πως το συγκεκριμένο σπίτι είχαν επισκεφθεί αρκετά μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, μεταξύ των οποίων φημολογείται πως ήταν και ο πρίγκιπας Φίλιππος, τη δεκαετία του 1960.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για άλλη μια φορά πάντως με την κίνησή της να βγάλει στο «σφυρί» ακόμη ένα ακίνητο του πάππου της, η Αθηνά δείχνει πως θέλει να ρίξει «μαύρη» πέτρα πίσω της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.