Ριχάρδος: Αυτό είναι το πλοίο-παλάτι του «βασιλιά του χρυσού» (φωτο)

Ριχάρδος: Αυτό είναι το πλοίο-παλάτι του «βασιλιά του χρυσού» (φωτο)

Ο Ριχάρδος – Δημήτρης Μυλώνας έγινε γνωστός τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας ως «βασιλιάς του χρυσού». Με μότο «αγοράζω σε τιμή κοσμήματος και όχι απλώς χρυσού», τα χρόνια των μνημονίων και μέχρι τη σύλληψή του έμπαινε καθημερινά στα σπίτια μας μέσω της τηλεόρασης.

Λάτρης των μπουζουκιών, του Ντόναλντ Τραμπ και της Μελάνια, συγκεκριμένης πανάκριβης μάρκας σαμπάνιας, των υπερατλαντικών ταξιδιών και των διακοπών στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, ο 51χρονος Ριχάρδος ζούσε για δεκαετίες το δικό του όνειρο, αφού τίποτα δεν του στάθηκε εμπόδιο στον δρόμο προς τη… δόξα.

Εκτός ίσως από την έρευνα και την παραλίγο δίωξή του πέρυσι, η οποία τελικά κατέπεσε αφού δεν εντοπίστηκε τίποτα μεμπτό εις βάρος του.

Αυτή την περίοδο, ο «Mr Χρυσός» πήρε το άνετο και πολυτελές σκάφος του και άρχισε να πλέει στον Αργοσαρωνικό για να καταλήξει στο λιμάνι της Αίγινας. Σύμφωνα με αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το europost.gr, ο γνωστός επιχειρηματίας απολαμβάνει την ομορφιά της αυγουστιάτικης νύχτας μαζί με εκλεκτή παρέα.

Μάλιστα, δεν έχει κόψει τις χαρακτηριστικές του συνήθειες, όπως το πάθος του για τις πανάκριβες γαλλικές σαμπάνιες, τις οποίες γεύεται με τη συντροφιά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.