Εσύ τι βλέπεις; Κουνέλι ή κοράκι; Η οφθαλμαπάτη που θα σε κάνει να το χάσεις!

Εσύ τι βλέπεις; Κουνέλι ή κοράκι; Η οφθαλμαπάτη που θα σε κάνει να το χάσεις!

Οι οφθαλμαπάτες είναι ένα από τα πιο αγαπημένα θέματα των χρηστών του ίντερνετ.

Με το που κάποιος δημοσιεύσει την απορία του για το τι είναι αυτό που βλέπει, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σπεύδουν να του τη λύσουν ή να τον… μπερδέψουν περισσότερο.

Χαρακτηριστική περίπτωση είναι το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Νταν Κιντάνα, ερευνητής ψυχιατρικής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Όσλο.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο με την οφθαλμπάτη που έγινε αμέσως viral, φαίνεται να χαϊδεύει ένα ζώο, το οποίο… δίχασε το ίντερνετ. «Τα κουνέλια λατρεύουν να τα χαϊδεύεις στην μύτη», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του βίντεο, μπερδεύοντας όσους έβλεπαν ένα κοράκι. Οι μισοί υποστήριζαν ότι έβλεπαν ένα κουνέλι και οι υπόλοιποι ένα κοράκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.