ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτή είναι η πόλη που θα λύσει τα προβλήματα της ερωtικής σας ζωής (φωτο)

Αυτή είναι η πόλη που θα λύσει τα προβλήματα της ερωtικής σας ζωής (φωτο)

Δυσκολεύεσαι να κάνεις σχέση; Οι σχέσεις που έχεις ζήσει, έχουν την διάρκεια ταινίας μικρού μήκους;

Έχεις κουραστεί από την αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου; Όποιος και αν είναι ο προβληματισμός σου, υπάρχει μια πολύ μικρή πόλη στην Ιρλανδία, με μόλις 830 κατοίκους, που υπόσχεται πως θα σου αλλάξει τη ζωή.

Η πόλη έχει το όνομα Lisdoonvarna, κάθε Σεπτέμβριο και Οκτώβριο σφύζει από ζωή.

Το Lisdoonvarna Matchmaking Festival κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες που θέλουν να βρουν το άλλο τους μισό. Αν είσαι μόνος και διαθέσιμος, τότε αποκλείεται να φύγεις μόνο από την πόλη. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται οι υπέυθυνοι του φεστιβάλ.

Με μουσικές σκηνές, άφθονο αλκοόλ αλλά και δραστηριότητες που σκοπό έχουν να σε φέρουν πιο κοντά με τον έρωτα, οι διοργανωτές φροντίζουν μέσα σε 6 εβδομάδες να φέρουν το άλλο σου μισό πιο κοντά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους, αφού εώς τώρα υπάρχουν 3000 καταγεγραμμένοι γάμοι, ανθρώπων που γνωρίστηκαν σε αυτό το φεστιβάλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.