ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ποιο είναι το «μαγικό» χάρισμα που έχεις βάσει την ημερομηνία γέννησής σου

Ποιο είναι το «μαγικό» χάρισμα που έχεις βάσει την ημερομηνία γέννησής σου

Η ημερομηνία γέννησης του καθενός μας, σύμφωνα με την αριθμολογία, δεν είναι καθόλου τυχαία, και μάλιστα μπορεί να μας δώσει και τα «μαγικά» χαρακτηριστικά που κρύβονται πίσω από αυτή.

Αν θέλετε να δείτε ποια είναι η μαγική σας δύναμη λοιπόν, δεν έχετε παρά να προσθέσετε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας, μέχρι να φτάσετε σε έναν μονοψήφιο άθροισμα. Αυτό με τη σειρά του θα σας φανερώσει το προσωπικό σας αποτέλεσμα. Π.χ. αν κάποιος έχει γεννηθεί 23/03/1991 πρέπει να υπολογίσει 2+3+0+3+1+9+9+1=28, 2+8=10, 1+0=1.

Όσο για τα αποτελέσματα του κάθε αριθμού, μπορείς να τα διαβάσεις παρακάτω αναλυτικά και να βρεις ποια είναι η δική σου μαγική δύναμη.

1 = Έχεις ισχυρή θέληση και ξέρεις πως να χειρίζεσαι τους ανθρώπους. Το κρυμμένο σου ταλέντο είναι να πείθεις και να υπνωτίζεις τους άλλους, να κυριαρχείς στο μυαλό τους και να τους καθοδηγείς.

2 = Είσαι ένα πολύ ευαίσθητο και συμπονετικό άτομο και το δώρο σου είναι να μπορείς να βοηθάς τους άλλους και να τους ανακουφίζεις από τον πόνο τους, αλλά μπορείς επίσης να ανακτήσεις πολύ γρήγορα την ενέργεια σου μόλις έρθεις σε επαφή με τη φύση.

3 = Γεννήθηκες κάτω από έναν τυχερό αριθμό για αυτό και η επιτυχία θα συνοδεύει τη ζωή σου. Το δώρο σου είναι η άμεση πραγματοποίηση των επιθυμιών και των ευχών σου, για αυτό λοιπόν πρόσεχε τι ζητάς από το σύμπαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

4 = Είναι άνθρωπος μετρημένος και λογικός. Κανείς δεν μπορεί να σε επηρεάσει αρνητικά όσο και αν το προσπαθήσει γιατί διαθέτεις μια πολύ δυνατή ενεργειακή ασπίδα που τίποτα δεν μπορεί να τη διαπεράσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.