Όταν η βασιλική οικογένεια ξεσπά: Πέντε φορές που «βγήκαν από τα ρούχα τους» ενώ δεν έπρεπε

Όταν η βασιλική οικογένεια ξεσπά: Πέντε φορές που «βγήκαν από τα ρούχα τους» ενώ δεν έπρεπε

Η αλήθεια είναι πως η βασιλική οικογένεια είναι συνδεδεμένη με τους καλούς τρόπους και τους τύπους παντού και πάντα, ακόμα κι όταν υπό μη-royal συνθήκες κάποιος θα έχανε την ψυχραιμία του και, μάλιστα, δικαιολογημένα. Υπάρχουν συγκεκριμένα πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθούν κι η οποιαδήποτε παραβίασή του μπορεί να αποτελέσει θέμα συζήτησης για πολύ καιρό.

Τι να κάνουμε, όμως, που στο τέλος της μέρας και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι άνθρωποι και κάπου κάπου μπορεί κι εκείνοι να αφεθούν λίγο περισσότερο και να χάσουν την ψυχραιμία τους. Υπάρχουν, δε, φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει πιάσει επ’ αυτοφώρω κι άλλες που έχουμε μάθει τα καθέκαστα μέσα από διηγήσεις τους δημόσια.

Δες παρακάτω 5 royal ξεσπάσματα και τι ακριβώς συνέβη πίσω από αυτά.

1.Όταν το 2017, όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έδιναν το παρών στον γάμο της αδερφής της Kate Middleton, εκείνη χρειάστηκε σε κάποια φάση να μαλώσει τον γιο της, πρίγκιπα George. Μάλιστα, ο μικρός έκλαψε για λίγο μετά το μάλωμα, αλλά πολύ γρήγορα επανήλθε δριμύτερος.

2.Ο πρίγκιπας William έχει αποκαλύψει ένα συμβάν μεταξύ της βασίλισσας Ελισάβετ και των εγγονών της. Όταν ήταν μικροί, έπαιζαν με τη Zara Tindall (τη μεγάλη εγγονή της Ελισάβετ), η οποία έπεσε πάνω σε έναν φανοστάτη και μετά παρολίγο να πέσει εκείνος πάνω της. Τότε η Βασίλισσα έτρεξε στο γρασίδι κι άρχισε να φωνάζει στα παιδιά για αυτό που συνέβη.

3.Η Kate Middleton ήταν να επιβιβαστεί μαζί με τα παιδιά της σε ελικόπτερο στο Αμβούργο. Ο φωτογραφικός φακός την «έπιασε» την ώρα που μάλωνε τη Charlotte κι εκείνη έβαζε τα κλάματα.

4.Κατά τη διάρκεια των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ στο Trooping the Colour, το 2016, κι ενώ όλοι ήταν όρθιοι, ο William κάθισε για να μιλήσει με τον πρίγκιπα George. H Ελισάβετ το αντιλήφθηκε και φάνηκε να λέει στον εγγονό της να σηκωθεί. Φυσικά, εκείνος την άκουσε και σηκώθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

5.Τον Μάιο του 2019, ο πρίγκιπας Harry δημοσιοποίησε μία δήλωση σχετικά με τη μήνυση που έκανε σε ένα πρακτορείο φωτογραφιών. Αυτή διαβάστηκε σε ανοιχτό δικαστήριο και περιέγραφε την κίνηση του πρακτορείου να φωτογραφίσει το σπίτι του Harry και της Meghan στο Cotswolds, κάτι που τους έκανε να μετακομίσουν φοβούμενοι για την ασφάλειά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.