ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι σημαίνουν οι στίχοι του «Macarena»; (βίντεο)

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι σημαίνουν οι στίχοι του «Macarena»; (βίντεο)

To «Macarena» είναι ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια των τελευταίων 20 ετών. Και πώς να μην είναι, αφού τη χρονιά που κυκλοφόρησε σάρωσε σε όλο τον πλανήτη!

Ξέρατε όμως όταν το τραγουδούσατε, τι ακριβώς λέγατε; Ας δούμε λοιπόν τους στίχους…

Το τραγούδι μιλά για τη Macarena, μια κοπέλα που όταν το αγόρι της έφυγε από την πόλη, τον απάτησε με τους δύο καλύτερούς του φίλους! Και μάλιστα οι Los del Rio λένε πως η Macarena ντύνεται ακριβά, για να βρει νέο αγόρι στη Νέα Υόρκη…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ρεφρέν πάντως λέει: «Dale a tu cuerpo alegría Macarena / Que tu cuerpo es pa’ darle alegría y cosas buenas» (Δώσε χαρά στο σώμα σου Μακαρένα, μιας και το σώμα σου υπάρχει για να δίνει χαρά και όμορφα πράγματα).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.