9+1 μηνύματα στο κινητό που δεν στέλνουμε ποτέ σε μια γυναίκα

9+1 μηνύματα στο κινητό που δεν στέλνουμε ποτέ σε μια γυναίκα

Οι γυναίκες θεωρούν γενικότερα ότι τα γραπτά μηνύματα είναι καλύτερος τρόπος επικοινωνίας, και τα χρησιμοποιούν συχνά ως μέσο για να αξιολογήσουν κατά πόσο ένας άνδρας είναι ιδανικός για μια σχέση.

Τα γραπτά μηνύματα, όσο και αν δεν το πιστεύεις, είναι κάτι σαν ναρκοπέδιο. Δεν γνωρίζεις ότι βαδίζεις σε επικίνδυνο έδαφος και μπορεί ξαφνικά να χάσεις ένα άκρο ή ακόμα χειρότερα μια πιθανή σύντροφο!

Αν λοιπόν μέχρι τώρα πίστευες ότι τα γραπτά μηνύματα δεν έχουν τόσο μεγάλη βαρύτητα, θα σου λέγαμε να το ξανασκεφτείς. Για να σε βοηθήσουμε, παρακάτω σου λέμε τα κοινά λάθη που κάνουν συνήθως οι άντρες όταν στέλνουν μηνύματα, οπότε την επόμενη φορά θα το σκεφτείς πριν πατήσεις “αποστολή”.

Ένα μήνυμα που να την ρωτάς γιατί δεν σου απαντάει

Αν μια γυναίκα δεν σου απαντάει σε ένα μήνυμα συμβαίνει ένα απο τα παρακάτω:

Είναι απασχολημένη – όπου σε αυτήν την περίπτωση θα σου απαντήσει αμέσως μόλις βρει τον χρόνο.

Το ξέχασε – όπου σε αυτή την περίπτωση θα σου απαντήσει αμέσως μόλις το ξαναθυμηθεί.

Δεν θέλει – σε αυτή την περίπτωση, πιθανώς να έχεις κάνει κάτι λάθος.

Ανεξάρτητα από τον λόγο που δεν σου έχει απαντήσει, το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσες να κάνεις είναι να της στείλεις ένα μήνυμα “Γιατί δεν μου απαντάς;”. Οι άντρες που στέλνουν αυτό το μήνυμα πανικοβάλλονται στην ιδέα ότι μια γυναίκα τους αγνοεί και ότι χάνει το ενδιαφέρον της. Το αν συμβαίνει αυτό ή όχι δεν το γνωρίζουμε, αλλά το να απαιτείς μια απάντηση δεν πρόκειται να καλυτερέψει τα πράγματα.

Ένα μήνυμα που να την ρωτάς “Ποιος ήταν αυτός;”

Αυτό το μήνυμα συνήθως το στέλνει κάποιος όταν δει την γυναίκα που τον ενδιαφέρει με κάποιον άλλο, αλλά δεν είναι βέβαιος ποιος είναι αυτός ο άλλος ή την μεταξύ τους σχέση.

Τα πράγματα ωστόσο έχουν ως εξής:

Αν την γνωρίζεις καλά, και αυτός ο άνδρας είναι κάποιος σημαντικός στην ζωή της, θα σου τον είχε αναφέρει.

Εάν δεν την γνωρίζεις καλά, πιθανόν δεν σου πέφτει λόγος – αν ήταν θα στο έλεγε και η ίδια.

Ένα μήνυμα που να της λες “Σκέφτομαι να ξαπλώσω νωρίς σήμερα”

Μην νομίζεις ότι επειδή της αρέσεις θα χάψει το αθώο ψεμματάκι σου τόσο εύκολα. Σίγουρα μπορεί να το εννοείς και φυσικά δεν θα σε κατακρίνει, ωστόσο αν αρχίσεις να λες μικρά και αθώα ψεμματάκια, κάποια στιγμή θα συσσωρευτούν και δεν θα σε σώζει τίποτα.

Το να λες ψεμματάκια ακόμα και για να την εντυπωσιάσεις, να θυμάσαι ότι κάποια στιγμή θα βγουν στην επιφάνεια και ανεξάρτητα του τι λες, θα σε θεωρεί αναξιόπιστο.

Ένα μήνυμα που να της λες “Που θέλεις να πάμε;”

Όταν πρόκειται να ζητήσεις σε μια γυναίκα να βγείτε ραντεβού και δεχτεί, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να ξέρεις είναι που θα την πας. Άν νομίζεις ότι ρωτώντας την που να πάτε θα το εκτιμήσει, κάνεις μεγάλο λάθος.Το πιο πιθανό είναι να σε περάσει για έναν άντρα που δεν παίρνει πρωτοβουλίες.

Φαντάσου από την άλλη το ενδεχόμενο να την ρωτήσεις που θέλει να πάτε και να σου απαντήσει στην “Σπονδή” ή σε κάνα “Matsuhisa Athens”! Εκεί να σε δω μετά, που θα στραβώσει το στοματάκι σου…

Ένα μήνυμα που να της λες “Σε παρακαλώ, δώσε μου ακόμα μια ευκαιρία”

Αυτό δεν το λες σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση, εκτός αν η γυναίκα αυτή είναι ο θηλυκός Τόνι Μοντάνα. Επιπλέον, αν θέλει να σου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία θα το κάνει και από μόνη της, δεν χρειάζεται να την παρακαλέσεις.

Ένα βαρετό μήνυμα τύπου “Τι γίνεται;”

Τίποτα δεν γίνεται ρε φίλε, πίστεψε μας αν γινόταν κάτι θα σε είχε τρελάνει στα μηνύματα. Επίσης, επειδή έχεις να κάνεις με γυναίκα, να θυμάσαι ότι οι γυναίκες μπορούν να σου εξιστορούν επί ώρες κάτι που δεν σε ενδιαφέρει καν. Οπότε κράτα το “Τι γίνεται;” για τον κολλητό σου.

Μηνύματα του τύπου “Τι δουλεια κάνεις;” ή “Που μένεις;”

Βρε καλώς τον ανακριτή! Τον αστυνόμο τον Μπέκα! Γιατί δεν την ρωτάς που βρισκόταν χθες το βράδυ 8 και τέταρτο;

Προφανώς οι αστυνομικές σειρές τύπου CSI σου έχουν θολώσει το μυαλό, γιατί αν θέλει μια γυναίκα να σου πει τι δουλειά κάνει ή που μένει, θα στο πει μόνη της. Επίσης, αν κάνεις αυτή την ερώτηση, μπορεί να λάβεις την απάντηση: “Είμαι οδηγός κλαρκ και μένω στον Κολωνό”.

Αν δε σου απαντήσει, τσίμπα την καμπαρντίνα σου και ξεκίνα την παρακολούθηση!

Ένα μήνυμα που να της λες “Καλημέρα, ηλιαχτίδα μου!”

Σε δικαιολογούμε μόνο αν η τελευταία σου σχέση ήταν η Σαμάνθα Φοξ τυπωμένη σε χαρτί, και βρισκόταν πάνω από το κρεβάτι σου στο πατρικό σου σπίτι.

Ένα μήνυμα που να της λες “Βαριέμαι…”

Οκ βαριέσαι, αλλά αυτή τι την αφορά; Καλύτερα να κάνεις τις μύξες σου μπαλάκια και να τις πετάς, παρά να στείλεις τέτοιο μήνυμα.

Ένα μήνυμα που να της λες “Θέλω να χωρίσουμε”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν χωρίσεις με μήνυμα, είσαι τόσο μ@λακ#ς που κανονικά δεν θα ‘πρέπε να ζεις. Είναι σαν να δουλεύεις σε μια εταιρεία 20 χρόνια και να σε απολύουν με sms ή email, παραμονή Χριστουγέννων!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.