Η νεαρή Ρωσίδα που έχει βάλει «φωτιά» στο instagram (φώτο)

Η νεαρή Ρωσίδα που έχει βάλει «φωτιά» στο instagram (φώτο)

Η Anastasia Kvitko είναι το νεαρό μοντέλο από την Ρωσία, που φέρνει αρκετά συχνά τα πάνω – κάτω στο Instagram με τις καυτές αναρτήσεις της.

Η πανέμορφη Ρωσίδα έχει κάποια πραγματικά σπουδαία και “μεγάλα” χαρίσματα (από κάθε οπτική γωνία), τα οποία μοιράζεται απλόχερα μαζί μας, αφού για αυτήν το Instagram είναι μια παιδική χαρά και της αρέσει να παίζει συχνά με τους 10 εκατομμύρια ακόλουθους της. Το κορίτσι είναι “φωτιά” και έχει συγκριθεί αρκετές φορές με την Kim Kardashian, ωστόσο εμείς θεωρούμε ότι έχει τα πάντα εις διπλούν.
https://www.instagram.com/p/B02VKE8hP1y

Τα μπικίνι της συνήθως αναστενάζουν, αφού με το ζόρι συγκρατούν τόσες πολλές καμπύλες, και τους δίνουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια. Δείτε παρακάτω τις καινούργιες αναρτήσεις της Anastasia και θα καταλάβετε εννοούμε όταν λέμε ότι φέρνει τα πάνω κάτω στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/B1_0Se8h2vz

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B0Gw_f-hocOhttps://www.instagram.com/p/B0Gw_f-hocO

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.