Οι «πονηροί» τρόποι εξαπάτησης στις διαφημίσεις φαγητών (βίντεο)

Οι «πονηροί» τρόποι εξαπάτησης στις διαφημίσεις φαγητών (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα βίντεο το οποίο αποκαλύπτει τους «πονηρούς» τρόπους που χρησιμοποιούν οι διαφημιστικές εταιρείες ώστε να κάνουν τα φαγητά και τα γλυκά να μοιάζουν πραγματικά λαχταριστά, ακόμη και αν η πραγματική τους εικόνα είναι πολύ διαφορετική.

Όσο απογοητευτικό και αν ακούγεται, οι τούρτες που χαζεύεις στις φωτογραφίες μπορεί να αποτελούνται στην πραγματικότητα από στρώσεις… χαρτόνι, τα ζουμερά burgers διατηρούν στη θέση τους τα πολλά υλικά τους με οδοντογλυφίδες, τα εντυπωσιακά παγωτά μπορεί να μην είναι τίποτα άλλο από χρωματισμένος πουρές πατάτας, ενώ το ομοιόμορφα ροδοψημένο κοτόπουλο μπορεί απλά να έχει δεχτεί μία σπέσιαλ περιποίηση με σπρέι μαυρίσματος!
Αλλά επειδή τα λόγια είναι περιττά, δες το βίντεο που δείχνει πολλά από αυτά τα ομολογουμένως έξυπνα κολπάκια, που κάνουν τα φαγητά να μοιάζουν τέλεια:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν πιστεύεις ότι το βίντεο είναι υπερβολικό και αποκλείεται να αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα, απλά σκέψου πόσες φορές έχεις δει φωτογραφίες πιάτων εστιατορίων που προέρχονται από επαγγελματική φωτογράφιση και μετά όταν τα παρήγγειλες εσύ αυτό που ήρθε στο τραπέζι σου ήταν κατά πολύ διαφορετικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.