ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έκαναν αμέριμνοι τη φωτογράφιση του γάμους του μέχρι που είδαν το… photo bombing (φώτο)

Έκαναν αμέριμνοι τη φωτογράφιση του γάμους του μέχρι που είδαν το… photo bombing (φώτο)

To περασμένο Σαββατοκύριακο, ένα ζευγάρι από Tennessee, απολάμβανε την γαμήλια φωτογράφισή του, σε ένα δάσος κοντά στα βουνά Great Smoky. Εκεί που στήθηκαν για μια φωτογραφία πάνω σε μια ξύλινη γέφυρα, η φωτογράφος Leah Edmondson πρόσεξε πίσω τους μια μεγάλη μαύρη φιγούρα. Κάποιος είχε αποφασίσει να κάνει photo bombing. Και φυσικά δεν θα ρωτούσε…

Ήταν μια μαύρη αρκούδα. Το ζευγάρι και η φωτογράφος επιχείρησαν να απομακρυνθούν αλλά οι αρκούδα περπάτησε κατά μήκος του γαμήλιου διαδρόμου. Όπως δήλωσε η Leah Edmondson, δεν φοβήθηκε αρχικά, παρά μόνο όταν η αρκούδα έβγαλε έναν ήχο και κινήθηκε προς το μέρος τους. «Σε εκείνο το σημείο φοβήθηκα πολύ, οι παλμοί μου έφτασαν μέχρι τον θεό. Ήταν η πιο περιπετειώδης φωτογράφιση που έχω κάνει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αργότερα μοιράστηκε τις φωτογραφίες, με το photo bombing της αρκούδας στο Facebook. Εσείς τι θα κάνατε;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.