ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εσείς γνωρίζετε γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ φοράει πάντοτε γάντια;

Εσείς γνωρίζετε γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ φοράει πάντοτε γάντια;

Η πριγκίπισσα Diana είχε σταματήσει να φοράει γάντια στις δημόσιες εμφανίσεις της παρόλο που το υπαγόρευε το βασιλικό Πρωτόκολλο και ο λόγος ήταν ότι την έκαναν να αισθάνεται πολύ απρόσωπη. Η ‘πριγκίπισσα του λαού’ ήθελε να έρχεται σε επαφή με τους ανθρώπους που χαιρετούσε γιατί αυτή ήταν μια πραγματική χειραψία. ‘Ετσι ήταν η πρώτη που έσπασε αυτόν τον κανόνα κάτι που ακολούθησαν και οι σύζυγοι των γιων της, δηλαδή η Kate και η Meghan.

H βασίλισσα Ελισάβετ ωστόσο τηρεί ακόμη αυτόν τον κανόνα ο οποίος μάλιστα είναι και ο αγαπημένος της και ο λόγος είναι πιο πρακτικός από όσο μπορεί να φανταστεί κανείς. Πρώτον εκτός από κομψό αξεσουάρ για να ολοκληρώσει κανείς την εμφάνισή του, τα γάντια προστατεύουν τη βασίλισσα από τα μικρόβια: κάθε μέρα κάνει χειραψίες με πολλά διαφορετικά άτομα και έρχεται σε επαφή με δεκάδες χέρια, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να κολλήσει κάποια ίωση που θα τη ρίξει στο κρεβάτι και θα λείψει από τις υποχρεώσεις της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα η Ελισάβετ έχει και πολύ συγκεκριμένη προτίμηση όσον αφορά στο μήκος που έχουν τα γάντια της: θέλει να είναι πιο ψηλά από τον καρπό, ώστε όταν χαιρετάει το κοινό να μην φαίνεται το δέρμα της. Επίσης λέγεται ότι παραγγέλνει τα γάντια με τη ντουζίνα ώστε να μην χρειάζεται να αγοράζει συχνά. Όσο για το πότε τα βγάζει; Όταν τρώει, καθώς απαγορεύεται να δειπνήσει φορώντας τα, αλλά ακόμα και για να τα αφαιρέσει υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος, βγάζει ένα ένα δάκτυλο από το γάντι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.