ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να καθαρίσετε το καλοριφέρ σας λίγο πριν πιάσουν τα κρύα

Ο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να καθαρίσετε το καλοριφέρ σας λίγο πριν πιάσουν τα κρύα

Τα κρύα αρχίζουν να πιάνουν σιγά σιγά και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.

Μπορεί ακόμη να είναι νωρίς να ανάψουμε τα σώματα θέρμανσης (ούτε πετρέλαιο δεν έχουμε βάλει ακόμη), ωστόσο, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή να φροντίσουμε για την καθαριότητα και την καλή λειτουργία των καλοριφέρ μας. Πριν ακόμη τα ανάψουμε.

Ένα βρώμικο σώμα, όχι μόνο είναι αντιαισθητικό, αλλά επηρεάζει και την απόδοση. Η σκόνη μπορεί να μειώσει την ένταση της θερμοκρασίας αλλά και να απελευθερώσει δυσάρεστες οσμές στον χώρο μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε βήμα βήμα πώς θα καθαρίσετε τα καλοριφέρ σας, όπως το διαβάσαμε στο Hunter:

  • Πρέπει να είναι κλειστά και κρύα.
  • Καθαρίστε την επιφάνεια από την σκόνη με ένα πανί. Στη συνέχεια, περάστε το με ένα νωπό σφουγγαράκι. Αφήστε το να στεγνώσει.
  • Χρησιμοποιήστε αέρα υπό πίεση για τα δύσκολα σημεία που δεν μπορείτε να φτάσετε.
  • Χρησιμοποιήστε την ηλεκτρική σκούπα, αν είναι απαραίτητο.
  • Καθαρίστε το καλοριφέρ μία φορά κάθε δύο εβδομάδες, ειδικά αν είναι σε εποχή που ανάβει συχνά, με ένα απαλό πανί.
  • Αποφύγετε να ρίξετε νερό απευθείας στο καλοριφέρ. Το νωπό πανί αρκεί για να απομακρύνετε ακόμα και τη σκόνη που επιμένει.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.