ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δείτε πως αμείβονται οι πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών

Δείτε πως αμείβονται οι πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών

Η βιομηχανία του πορνό είναι μία από τις ισχυρότερες παγκοσμίως. Και η άνθησή της γίνεται με άλματα, με ολοένα και περισσότερες εταιρείες να δραστηριοποιούνται στον χώρο και ολοένα και περισσότερους γυναίκες και άνδρες να θέλουν να μπουν στον χώρο. Όχι μόνο για τη σεξουαλική τους ικανοποίηση, αλλά και για τα λεφτά.

Δεν υπάρχει κανείς που να έχει παρακολουθήσει ταινίες ή σκηνές πορνό, ακόμη και ακραίες καταστάσεις, που να μην έχει αναρωτηθεί «πόσο να παίρνει αυτή/αυτός για να κάνει ό,τι κάνει;».

Ωστόσο, η πραγματικότητα μπορεί να μην είναι και τόσο… πλουσιοπάροχη όσο θα περίμενε κανείς. Συγκεκριμένα, το Insider Monkey έκανε μία πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα, από την οποία προέκυψαν ορισμένοι εκπληκτικοί αριθμοί.

Ενώ τα κορυφαία ονόματα της βιομηχανίας του πορνό πληρώνονται εκατομμύρια δολάρια, ο μέσος όρος του εισοδήματος όσων γυναικών συμμετέχουν σε ερωτικού περιεχομένου ταινίες, ανέρχεται σε περίπου 40.000 με 50.000 δολάρια ετησίως. Χρήματα που δεν είναι «καθαρά», καθώς, όπως συμβαίνει σε όλες τις δουλειές σε ολόκληρο τον κόσμο, υπάρχουν φόροι, ασφαλιστικά κλπ.

Γιατί μια βιομηχανία που αξίζει περισσότερα από 95 δισεκατομμύρια δολάρια (!!!) προσφέρει τόσο χαμηλές απολαβές στη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που θέλουν να συμμετάσχουν σε μία ερωτικού περιεχομένου ταινία; Όλα έχουν να κάνουν με τον… πλουραλισμό και τη ζήτηση.

Πλέον, οι επίδοξες πορνοστάρ είναι αμέτρητες. Είναι τόσα πολλά τα κορίτσια που μπαίνουν στον κλάδο για να βγάλουν γρήγορο χρήμα όταν το χρειάζονται, που οι μισθοί δεν αποτυπώνουν αυτό που θα έπρεπε να κερδίζουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εάν κάποια κοπέλα θέλει να συμμετάσχει σε μία ταινία/σκηνή για να βγάλει κάποια γρήγορα χρήματα, συχνά πληρώνεται επί τόπου. Και έτσι οι τιμές πέφτουν κατακόρυφα.

  • Αναλυτικά τα ποσά που κερδίζουν οι πρωταγωνίστριες των ερωτικών ταινιών, ανάλογα με το τι σκηνή κάνουν:

Ατομικές σκηνές: 150 έως 350 δολάρια

Λεσβιακές σκηνές: 500 έως 800 δολάρια

Σκηνές κολπικής διείσδυσης: 600 έως 1000 δολάρια

Σκηνές πρωκτικής διείσδυσης: 600 έως 2000 δολάρια

Ομαδικές σκηνές σεξ: 1200 έως 2000 δολάρια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σκηνές διπλής διείσδυσης: 1100 έως 1400 δολάρια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.