ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σκύλος πιάνει το λουρί του και… παίρνει την κατάσταση στα χέρια του (βίντεο)

Σκύλος πιάνει το λουρί του και… παίρνει την κατάσταση στα χέρια του (βίντεο)

Να παίζεις τάβλι μόνος σου, να μιλάς στον εαυτό σου, να κοιμάσαι μοναχός σου σε διπλό κρεβάτι κι αν είσαι σκύλος να πηγαίνεις βόλτα τον εαυτό σου.

Τι έκανε λέει; Υπάρχει τίποτα χειρότερο από τις συνθήκες που αναφέρθηκαν; Όχι ή μάλλον όχι.

Σίγουρα πάντως το παλιό τραγούδι που έλεγε «πιο καλή η μοναξιά» σε καμία περίπτωση δεν είναι αλήθεια. Ένα δράμα είναι η μοναξιά.

Κάτι όμως πρέπει να κάνεις για να την παλέψεις, ιδιαίτερα όταν κανείς δεν σε κάνει παρέα.

Έτσι, ο ήρωας της ιστορίας μας, ένας πολύ αποφασιστικός σκύλος, αφού είδε και αποείδε με τα αφεντικά του πήγε μία πολύ γενναία απόφαση.

Θα πήγαινε μόνος βόλτα τον εαυτό του, κρατώντας το λουρί του στο στόμα του!

Ο σκύλος που δεν το έβαλε κάτω!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.