Να πως θα διορθώσετε τις ραγάδες στα παπούτσια – Το κόλπο που «έριξε» το Twitter (βίντεο)

Να πως θα διορθώσετε τις ραγάδες στα παπούτσια – Το κόλπο που «έριξε» το Twitter (βίντεο)

Ένα απίστευτο κόλπο, με το οποίο μπορείτε να “σιδερώσετε” τα δερμάτινα παπούτσια σας, ώστε να εξαφανιστούν οι ραγάδες που σχηματίζονται από την χρήση και να φαίνονται σαν καινούργια, σάρωσε το Twitter.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Shantel De Bonsu κοινοποίησε στον λογαριασμό της στο Twitter αυτό το κόλπο, το οποίο το έχει ανεβάσει και στο YouTube.

Το αρχικό tweet αποδείχτηκε απίστευτα δημοφιλές, από όταν “βγήκε στον αέρα” τον Απρίλιο του 2019.

Πώς φεύγουν οι ραγάδες από τα δερμάτινα παπούτσια

  • Βήμα 1: Γεμίστε ασφυκτικά το παπούτσι σας με χαρτιά, κάλτσες, παλιά ρούχα κλπ μέχρι το σημείο που δεν θα μπορείτε να δείτε τις ραγάδες πια και όταν θα πιέζετε από πάνω με το χέρι σας, το δέρμα δεν θα μετακινείται.
  • Βήμα 2: Βρέξτε μια πετσέτα, ή πανί με νερό και στη συνέχεια στύψτε τη καλά, ώστε να μείνει απλά πολύ νωπή, αλλά όχι να στάζουν νερά.
  • Βήμα 3: Τοποθετήστε την πετσέτα, ή το πανί πάνω από τις ραγάδες στο παπούτσι, όπως βλέπετε και στο παρακάτω βίντεο.
  • Βήμα 4: Με το σίδερο να καίει, σιδερώστε την πετσέτα, αλλά φροντίστε να ανασηκώνετε τακτικά το σίδερο για να μην κάψετε τα παπούτσια σας! Ανάλογα με το πόσο μεγάλες/βαθιές είναι οι ραγάδες στα παπούτσια θα εξαρτηθεί και ο χρόνος που θα χρειαστείτε για να σιδερώσετε τις ραγάδες.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολλοί χρήστες έσπευσαν να απαντήσουν στο tweet της Shantel, δείχνοντας με φωτογραφίες ότι το κόλπο πέτυχε απόλυτα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.