ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λένα Ζευγαρά: Οταν ντυνόταν προκλητικά… και τώρα επιμένει συντηρητικά (φωτο-βίντεο)

Λένα Ζευγαρά: Οταν ντυνόταν προκλητικά… και τώρα επιμένει συντηρητικά (φωτο-βίντεο)

Σαν κομήτης έχει «σκάσει» τον τελευταίο καιρό στις αθηναϊκές πίστες η Λένα Ζευγαρά.

Η όμορφη Καρδιτσιώτισσα που κάνει χαμό με το «Αμάρτησε μαζί μου κι έλα» έχει «γράψει» κάποια χιλιόμετρα στις πίστες, πριν μας συστηθεί ως μελαχρινή ντίβα, στην Θεσσαλονίκη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μας απάντησε γιατί ντύνεται συντηρητικά για τα δεδομένα μιας πίστας: «Θέλω να είμαι ο εαυτός μου -Είμαι παραδοσιακή».

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Γενικά μου αρέσει αυτό το στιλ και δεν θέλω να αλλάξω κάτι από τον εαυτό μου. Γιατί πιστεύω ότι αλλάζοντας κάτι από τον εαυτό μου δεν θα είμαι η Λένα. Όταν δεν είσαι εσύ, το καταλαβαίνει και ο κόσμος και θέλω αυτό που είμαι αυτό να δώσω και στο κοινό».

Παρόλες τις δηλώσεις της, τα ντοκουμέντα μένουν και την «καίνε».

Δείτε τη Λένα Ζευγαρά στην αρχή της καριέρας της:

Ενα extreme make over το λες!

Ας δούμε κι ένα βίντεο από το 2015:

Το να έχεις ξανθά μαλλιά και να φοράς σιθρού ρούχα ή και καθόλου ρούχα… τι σχέση έχει να κάνει με το πόσο παραδοσιακός είναι ένας άνθρωπος στη ζωή του, θα ρωτήσουμε εμείς;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ποτέ ήταν παραδοσιακή τελικά; Οι Αθηναίοι δεν έχουν ψυχή που τους έχει πήξει στα κοστούμια;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.