Δείτε το κολπάκι για να ξεκλειδώσετε το καρότσι του σούπερ μάρκετ χωρίς… κέρμα (φώτο)

Δείτε το κολπάκι για να ξεκλειδώσετε το καρότσι του σούπερ μάρκετ χωρίς… κέρμα (φώτο)

Σίγουρα έχει τύχει σε όλους μας έστω και μια μόνο φορά, να τρέχουμε να προλάβουμε το σούπερ μάρκετ και όταν πάμε να πάρουμε καρότσι να συνειδητοποιούμε πως δεν έχουμε κέρμα.

Ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και συγκεκριμένα από την Αγγλία, κατέληξε σε ένα πολύ απλό κόλπο για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Αντί να χρειαστεί να μπει στο σούπερ μάρκετ, να φτάσει μέχρι το ταμείο, να ζητήσει από τον υπάλληλο να του κάνει ψιλά και να πάει πάλι έξω για να πάρει το καρότσι, σκέφτηκε να στραφεί στα απλά κλειδιά για βοήθεια.Το έξυπνο κόλπο με το κλειδί

Έτσι λοιπόν η χρήστης του Twitter με το όνομα @leninsgf_ έβαλε στην ειδική εγκοπή του καροτσιού – που συνήθως προορίζεται για το κέρμα του ενός ευρώ – το στρογγυλό τμήμα του κλειδιού και κατάφερε να ξεκλειδώσει το καρότσι.


«Έξυπνο κόλπο εάν δεν έχετε κέρματα για το καρότσι του σούπερ μάρκετ» έγραψε στον λογαριασμό της την περασμένη Παρασκευή. Και η ανάρτησή της συγκέντρωσε ανάμικτες κριτικές.

Ανάμικτες οι αντιδράσεις με το κόλπο
Κάποιοι ισχυρίστηκαν πως το κλειδί θα μπορούσε να γίνει ενοχλητικό και να προκαλέσει ακόμη και κάποιον τραυματισμό στην κοιλιά αν ξεχαστείς. Άλλοι είπαν ότι έτσι και «κολλήσει» στο καροτσάκι, θα κλειδωθείς έξω από το σπίτι σου όπως έγραψε εύστοχα κάποιος: «Όλα καλά, μέχρι να ξεχάσεις να το βγάλεις όταν τελειώσεις τα ψώνια σου, γυρίσεις στο σπίτι και συνειδητοποιείς ότι το άφησες στο καρότσι του σούπερ μάρκετ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας άλλος πάλι, τραυματίστηκε: «Το δοκίμασα και παραλίγο να καρφωθώ δύο φορές» με κάποιους ωστόσο να απαντούν πως είναι ένα «απίστευτο κόλπο» που σίγουρα θα δοκιμάσουν την επόμενη φορά που θα πάνε στο σούπερ μάρκετ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.