Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει μια γυναίκα σε έναν άντρα – Και δεν είναι αυτό που νομίζεις

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει μια γυναίκα σε έναν άντρα – Και δεν είναι αυτό που νομίζεις

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρεί μια γυναίκα σε έναν άντρα; Μήπως είναι τα μάτια, τα δάχτυλα ή τα παπούτσια του; Έρευνα της βρετανικής σελίδας γνωριμιών Match.com σε συνεργασία με την βιολόγο, ανθρωπολόγο και ερευνήτρια στο πανεπιστήμιο Rutgers Helen Fisher, έδωσε την απάντηση!

Οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν σχετικά με το πρώτο πράγμα που προσέχουν στους άνδρες και ιδού τα αποτελέσματα: Το 71% των γυναικών ανέφερε ότι το πρώτο πράγμα που κοιτά σε έναν άνδρα είναι το χαμόγελό του και αντίστοιχα, το 58% των αντρών το τοποθέτησε στην πρώτη θέση της λίστας με το τι τον ελκύει σε μια γυναίκα.

«Η φροντίδα των δοντιών μας είναι ένας καλός δείκτης υγιεινής», εξηγεί η Fisher. «Σύμφωνα με την δαρβινική προσέγγιση, μια όμορφη οδοντοστοιχία αποτελεί ένδειξη καλών γονιδίων και καλής υγείας, αποκαλύπτοντας πόσο πίνουμε ή καπνίζουμε και τι τρώμε, για παράδειγμα. Η στοματική υγιεινή δεν είναι απλά ζήτημα καθαριότητας. Είναι θέμα σεβασμού για τον εαυτό μας και τους γύρω μας», συμπληρώνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα έδειξε επίσης ότι σημαντικοί παράγοντες στο πόσο ελκυστικός είναι ένας άντρας ή πόσο θελκτική είναι μια γυναίκα, είναι η ευχέρεια του λόγους, τα περιποιημένα μαλλιά, τα ρούχα, τα νύχια και τα τατουάζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.