Δείτε τι θα συμβεί αν όλοι οι άνθρωποι πάρουν ρεπό την ίδια μέρα – Δε θα θέλετε να ξαναγίνει (βίντεο)

Δείτε τι θα συμβεί αν όλοι οι άνθρωποι πάρουν ρεπό την ίδια μέρα – Δε θα θέλετε να ξαναγίνει (βίντεο)

Τι υπέροχο συναίσθημα να ξέρεις ότι αύριο δεν έχεις να πας στη δουλειά! Και όμως σκεφτείτε! Τι θα συνέβαινε αν όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη σταματήσουν να εργάζονται και έπαιρναν ρεπό την ίδια μέρα; Ακούγεται ωραίο, είναι όμως;

Ξυπνάτε το πρωί μετά από έναν καλό ύπνο. Το ξυπνητήρι είναι απενεργοποιημένο. Μπαίνετε να κάνετε ένα γρήγορο ντουζάκι αλλά ξαφνικά χαλάει η βρύση και το νερό πετάγεται παντού μέσα στο μπάνιο, πλημμυρίζοντας τα πάντα. Κανένας δεν μπορεί να σας βοηθήσει και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Πηγαίνετε στην κουζίνα για να φτιάξετε καφέ, αλλά έχει γίνει διακοπή ρεύματος. Ξαφνικά, μυρίζετε κάτι άσχημο… είναι τα σκουπίδια τα οποία έχουν μαζευτεί στοίβες και η δυσοσμία είναι αφόρητη.

Δεν το βάζετε κάτω και έτσι αποφασίζετε να περάσετε λίγο χρόνο με τους φίλους σας, αλλά τα μηνύματά σας δεν φτάνουν ποτέ σ’ αυτούς καθώς δεν λειτουργεί το ίντερνετ.

Τα νοσοκομεία, η πυροσβεστική και οι αστυνομικές δυνάμεις δεν λειτουργούν.

Η οικονομία του πλανήτη έχει «παγώσει» και όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έχουν χάσει έσοδα μιας ημέρας.

Τα φώτα της πόλης, τα φανάρια, τα εμπορικά καταστήματα και όλα τα νυχτερινά κέντρα είναι κλειστά.

Ξημερώνει η επόμενη μέρα και πιστεύετε ότι το κακό αυτό όνειρο είναι πλέον παρελθόν…

Κι όμως, όχι! Ολόκληρος ο πλανήτης υποφέρει από τις συνέπειες των προηγούμενων 24 ωρών: ουρές στα σούπερ μάρκετ, πλήθη ανθρώπων στο μετρό, χαμός στα νοσοκομεία, κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους.

Αλλά το χειρότερο είναι ότι οι παροχείς υπηρεσιών διαδικτύου εξακολουθούν να μην λειτουργούν, επειδή οι φορείς εκμετάλλευσης δικτύων προσπαθούν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα.

Ο αυτοματισμός αυξάνεται καθημερινά και οι άνθρωποι αντικαθίστανται ολοένα και περισσότερο από ρομπότ και τεχνητή νοημοσύνη.

Σύμφωνα με μελέτη Αμερικανών οικονομολόγων, μέχρι το 2033, οι θέσεις εργασίας θα μειωθούν κατά 47% στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην κινεζική πόλη Harbin υπάρχει ένα εστιατόριο όπου όλο το προσωπικό των σερβιτόρων, των πλυντηρίων πιάτων και της κουζίνας είναι ρομπότ…


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.