ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα 9+1 πιο περίεργα αντικείμενα που έχουν πετάξει σε γήπεδα

Αυτά είναι τα 9+1 πιο περίεργα αντικείμενα που έχουν πετάξει σε γήπεδα

Δυστυχώς, όσο και να πιστεύουν κάποιοι πως ο «τυφλός» οπαδισμός είναι ελληνικό φαινόμενο, πρέπει να ενημερωθούν ότι δεν είναι. Κάποιες φορές, όμως, οι φίλοι των ομάδων ξέρουν να προσφέρουν και απίθανο γέλιο εκτός από ακραία φαινόμενα βίας.

Έχουμε και αποδείξεις για αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρακάτω, θα δεις τα 10 πιο περίεργα αντικείμενα που έχουν πετάξει ποτέ σε γήπεδα:

  • Το 1993 σε αγώνα του Ελ Σαλβαδόρ με τις Βερμούδες, οι οπαδοί των γηπεδούχων άρχισαν να πετούν ιγκουάνα.
  • Ο Λουίς Φίγκο έχει την τιμητική του. Πάλι σε σημείο του κόρνερ, δέχθηκε αυτή τη φορά ένα μπουκάλι ουίσκι.
  • Λουίς Φίγκο. Προδοσία. Μπαρτσελόνα και μετά Ρεάλ. Γουρουνοκεφαλή. Δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι άλλο.
  • «Τζιουζέπε Μεέατσα»: Ίντερ εναντίον Αταλάντα. Οι οπαδοί της πρώτης ομάδας έβαλαν φωτιά σε ένα σκουτεράκι που μπόρεσαν να περάσουν μέσα στο γήπεδο.
  • Σε ένα φιλικό μεταξύ της Χιλής και της Νέας Ζηλανδίας, ένας τύπος μπήκε μέσα στον αγωνιστικό κρατώντας μια πόρτα αυτοκινήτου.
  • Όταν ο Πολ Γκασγκόιν επέστεψε στο γήπεδο της Νιουκαστλ ως αντίπαλος πια, οι οπαδοί του πέταξαν –την αγαπημένη του- σοκολάτα. Εκείνος άνοιξε μία και την έφαγε.
  • Ο Γκάρι Νέβιλ δεν θα ξεχάσει ποτέ το μπέργκερ που δέχθηκε στον αγώνα με την Λίβερπουλ.
  • Το 1965, σύμφωνα με το Guardian, σε παιχνίδι της Μπρέντφορντ με τη Μίλγουολ, βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο μια χειροβομβίδα.
  • Ντέρμπι μεταξύ Μίλαν και Ίντερ και κάποιος ανεγκέφαλος πέταξε στον αγωνιστικό χώρο ένα κουνέλι.
  • Το 2004, στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες μεταξύ Αμέρικα και Σάο Καετάνο, οι παίκτες άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους. Στο γήπεδο μπήκαν και οι οπαδοί για να συνεισφέρουν… Ένας μπήκε με καρότσι οικοδομής.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.