Αυτές είναι οι 2+1 συμβουλές για να προστατέψετε το σπίτι σας από την υγρασία

Αυτές είναι οι 2+1 συμβουλές για να προστατέψετε το σπίτι σας από την υγρασία

Η εμφάνιση μούχλας και η υγρασία, αποτελούν μια από τις πιο ενοχλητικές καταστάσεις σε ένα σπίτι. Στους περισσότερους, έχει τύχει ένα περιστατικό υγρασίας. Αν ανήκετε σε αυτούς, θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην συντήρησή του.

Δείτε παρακάτω τρεις συμβουλές για να το προστατέψετε:

Μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να λύσετε το πρόβλημα ή να προστατέψετε το σπίτι σας από το να μην αναπτύξει μούχλα.

1. Μην αφήνετε βρεγμένες επιφάνειες μέσα στο σπίτι σας για ώρες. Επίσης, μετά από βροχή φροντίστε να στεγνώσετε ή να θωρακίσετε κάθε επιφάνεια που χρειάζεται προστασία ώστε να μην μπει νερό στο εσωτερικό του σπιτιού σας.

2. Αν δεν υπάρχει καλή ροή του αέρα στο εσωτερικό του σπιτιού, η επιπλέον υγρασία μπορεί να εμφανιστεί στους τοίχους, στα παράθυρα και στα πατώματα. Για να αποφύγετε αυτή την κατάσταση, θυμηθείτε να αφήνετε ανοιχτές τις πόρτες των δωματίων, να μετακινείτε τα έπιπλα ώστε να μην ακουμπάνε στους τοίχους και να ανοίγετε τις πόρτες από τις ντουλάπες σας. Αφήστε τον φρέσκο αέρα να μειώσει την υγρασία και να μην επιτρέψει στη μούχλα να αναπτυχθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3. Προσθέστε φυτά στον χώρο σας: Τα φυτά έχουν την ικανότητα να μειώνουν την υγρασία που υπάρχει σε έναν χώρο. Φροντίστε μόνο να μην τα ποτίζετε με πολύ νερό γιατί ούτως ή άλλως απορροφούν και την υγρασία του σπιτιού σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.