ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Κι όμως αυτή είναι η πιο συχνή φαντασίωση για άνδρες και γυναίκες – Θα εκπλαγείτε!

Κι όμως αυτή είναι η πιο συχνή φαντασίωση για άνδρες και γυναίκες – Θα εκπλαγείτε!

Είναι κοινό μυστικό πως άντρες και γυναίκες συνηθίζουν να υποκύπτουν στις σεξoυαλικές τους φαντασιώσεις πιο συχνά από ό,τι τολμούν να ομολογήσουν.

Και οι επιστήμονες το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα. Αυτό που ίσως κανείς μας δεν περίμενε είναι το ότι τα δύο φύλα δεν θα διέφεραν και πολύ ως προς αυτό το κομμάτι, καθώς όπως αποδεικνύεται η πιο συχνή σεξoυαλική φαντασίωση είναι κοινή.

Σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου του Μόντρεαλ, η οποία δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Journal of Sεxual Medicine», πρόκειται για μία φαντασίωση που δεν «χτίζεται» ούτε από πολλούς παρτενέρ, ούτε από δημόσιους χώρος. Αντιθέτως, μιλάμε για συνθήκες απόλυτου ρομαντισμού.

Πώς περιέγραψαν άντρες και γυναίκες την πιο συχνή τους φαντασίωση;

«Θέλω να νιώσω ρομαντικά συναισθήματα σε μια σεξoυαλική σχέση.»

Το αποτέλεσμα αυτό προέκυψε από τις απαντήσεις 1.516 ατόμων που έλαβαν μέρος στην έρευνα, στους οποίους ζητήθηκε να βαθμολογήσουν 55 διαφορετικές σεξoυαλικές φαντασιώσεις. Βάσει αποτελεσμάτων, τον ρομαντισμό επιζητεί το 88% των και το 92% των γυναικών.

Σα να λέμε ότι το πιο απλό, είναι τελικά το πιο δύσκολο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για φaντασίωση. Αυτό κι αν δεν το περιμέναμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.