ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτή κι αν είναι μεταμόρφωση – Δείτε πως άλλαξε αυτός ο 40χρονος άνδρας μέσα σε 150 ημέρες (φώτο)

Αυτή κι αν είναι μεταμόρφωση – Δείτε πως άλλαξε αυτός ο 40χρονος άνδρας μέσα σε 150 ημέρες (φώτο)

Μπορεί να πιστεύεις ότι είναι δύσκολο και πολύ χρονοβόρο να αλλάξεις το σώμα σου και από εκεί που είχες παραπάνω κιλά να αποκτήσεις κοιλιακούς και γραμμωμένη πλάτη. Ένας 40χρονος μπαμπάς όμως σου αποδεικνύει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αρκεί να το θέλεις πραγματικά.

Ο λόγος για τον Jeremiah Peterson, ο οποίος κατάφερε να χάσει σχεδόν 42 κιλά μέσα σε μόλις 150 ημέρες και να αποκτήσει ένα σώμα τόσο γυμνασμένο όσο εκείνα που έχουν οι αθλητές. Πριν από μερικά χρόνια και ενώ είχε πάει για πεζοπορία στο βουνό μαζί με την οικογένεια του αντιμετώπισε το πρώτο πρόβλημα υγείας του εξαιτίας του βάρους του, αφού τότε ζύγιζε 133 κιλά. Όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξη του, κοιτούσε τον εαυτό του στον καθρέφτη και σκεφτόταν ότι πρέπει να είναι υγιής για την οικογένεια του και για να μπορεί να ανταποκριθεί στις ευθύνες του στην ζωή. Έτσι λοιπόν πήρε απόφαση την μεγάλη αλλαγή για τον εαυτό του.
https://www.instagram.com/p/BwPUIGSh589

Τα απίστευτα αποτελέσματα της προσπάθειας του υπάρχουν στο Instagram αφού ο ίδιος έχει φροντίσει να ανεβάσει φωτογραφίες από το δικό του πριν και μετά. Επιπλέον ο 40χρονος έχει και την δική του ιστοσελίδα μέσα από την οποία προτρέπει τον κόσμο να αγαπήσει την άσκηση και την υγιεινή διατροφή, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι θέλει να είναι σε φόρμα για να μπορεί να είναι παραγωγικός στη δουλειά του, ώστε να μπορεί να παρέχει τα πάντα στην οικογένεια του και να είναι ένας καλό γονιός.
https://www.instagram.com/p/Bu_Q5X-Hm1L

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τον υπόλοιπο κόσμο, ο Peterson τον συμβουλεύει να βρει πρώτα τον λόγο που θέλει να κάνει την οποιαδήποτε αλλαγή και μετά να ξεκινήσει την προσπάθεια του για αυτό, γιατί αυτό θα αποτελέσει το μεγαλύτερο κίνητρο για να επιτύχει τον στόχο του.
https://www.instagram.com/p/BvrNeJnBUAV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.