ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Τζεφ Μπέζος: Αγόρασε βίλα 165 εκατ. δολ. με πάτωμα του Ναπολέοντα – Διαθέτει πισίνα, ξενώνες, γήπεδα τένις και γκολφ

Τζεφ Μπέζος: Αγόρασε βίλα 165 εκατ. δολ. με πάτωμα του Ναπολέοντα – Διαθέτει πισίνα, ξενώνες, γήπεδα τένις και γκολφ

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Amazon Τζεφ Μπέζος αγόρασε ένα ακίνητο στην περιοχή του Λος Άντζελες έναντι 165 εκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 157 εκατ ευρώ), τιμή ρεκόρ για ακίνητο της περιοχής, έγραψε χθες η Wall Street Journal.

Ο Μπέζος αγόρασε το Warner Estate από τον μεγιστάνα των μίντια Ντέιβιντ Γκέφεν, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Η εφημερίδα γράφει ότι η τιμή αγοράς του ακινήτου ξεπερνά το προηγούμενο ρεκόρ που είχε σημειώσει ο Λάχλαν Μέρντοκ, ο οποίος είχε αγοράσει έναντι περίπου 150 εκατομμυρίων δολαρίων μια έκταση στο Μπελ Ερ, που είχε χρησιμοποιηθεί στην τηλεοπτική επιτυχία της περιόδου του ΄60, «The Beverly Hillbillies».

Το Warner Estate εκτείνεται σε 36.000 τμ και βρίσκεται στο Μπέβερλι Χιλς και είναι ένα γεωργιανού στιλ αρχοντικό, με δάπεδο που ανήκε κάποτε στον Ναπολέοντα, πισίνα, ξενώνες, γήπεδα τένις και γκολφ.

Κτίστηκε την περίοδο του ΄30 από τον εκλιπόντα Τζακ Γουόρνερ, τον πρώην πρόεδρο της Warner Brothers, γράφει η εφημερίδα.

Ο Μπέζος, η περιουσία του οποίου εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 110 δισ. δολάρια, ίδρυσε την κολοσσιαία ιντερνετική εταιρεία Amazon και θεωρείται ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Amazon.com αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερη διαδικτυακή εταιρεία πωλήσεων μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της Amazon.
Είναι επίσης ιδιοκτήτης της εφημερίδας The Washington Post.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.