ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Είχε χάσει την κασέτα της το 1993 στην Ισπανία και όμως… την βρήκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά!

Είχε χάσει την κασέτα της το 1993 στην Ισπανία και όμως… την βρήκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά!

Ένα απίστευτο σκηνικό είδε το φως της δημοσιότητας, μια νεαρή Αγγλίδα είχε χάσει την κασέτα της το μακρινό 1993, ο λόγος για τη Stella Wedell που έκανε τις διακοπές της στην Ισπανία με τους γονείς της. Όμως, μετά από τόσα χρόνια κατάφερε να την βρει και μάλιστα… όχι στην Ισπανία!

Όμως η μικρή, τότε, Βρετανίδα, έχασε την αγαπημένη της κασέτα, η οποία περιείχε τα τραγούδια που αγαπούσε. Όσο και αν την αναζήτησε, μαζί με τους γονείς της και τον αδερφό της, το νεαρό κορίτσι δεν την βρήκε ποτέ.

Τα χρόνια πέρασαν, η Stella μεγάλωσε, ωστόσο ποτέ δεν ξέχασε εκείνη την κασέτα που έχασε στην Μαγιόρκα.

Η μοίρα, ωστόσο, έπαιξε ένα περίεργο παιχνίδι στην 39χρονη, σήμερα, Stella, καθώς βρήκε ξανά την αγαπημένη της κασέτα. Που;

Όταν Stella επισκέφτηκε τυχαία την Στοκχόλμη όπου βρέθηκε σε μια γκαλερί τέχνης. Βρήκε την κασέτα της. Πώς όμως βρέθηκε στην Στοκχόλμη από την Μαγιόρκα;

Το 2017, η Mandy Barker, φωτογράφος, έκανε διακοπές στα Κανάρια Νησιά. Εκεί βρήκε μια κασέτα στην παραλία. Αποφάσισε να την φτιάξει, μέσω ενός ειδικού αναπαλαίωσης.

Ήταν η ίδια κασέτα που είχε χάσει το 1993 η Stella στην Μαγιόρκα και ξεβράστηκε εκεί!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Mandy εκανε έκθεση στην Στοκχόλμη και με έναν απίθανο τρόπο, έγινε το αναπάντεχο… reunion!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.