Αυτοί είναι οι τρεις πιο φρικτοί τρόποι για να πεθάνεις σύμφωνα με τους επιστήμονες

Αυτοί είναι οι τρεις πιο φρικτοί τρόποι για να πεθάνεις σύμφωνα με τους επιστήμονες

Σε παρέες σίγουρα έχει τεθεί σαν θέμα συζήτησης, πως θα θέλαμε να μας βρει ο θάνατος. Οι περισσότεροι απαντούν ήρεμα στο κρεβάτι την ώρα του ύπνου, όλοι όμως τρομάζουν στην ιδέα ενός φρικτού και επίπονου θανάτου.

Ο φυσικός Paul Doherty και ο συγγραφέας Cody Cassidy ερεύνησαν τι συμβαίνει στο σώμα σου, όταν βρεθείς σε μια πραγματικά φρικτή κατάσταση, δημοσίευσαν τους χειρότερους θανάτους και τι πραγματικά συμβαίνει εκείνη τη στιγμή.

Σύνθλιψη από πτώση ανελκυστήρα

Αν είσαι όρθιος, τα όργανά σου μπορεί να συνεχίζουν να συνθλίβονται μέσα στο σώμα σου, ακόμη κι αν ο ανελκυστήρας σταματήσει και αυτό πονάει αρκετά. Ο Doherty συμβουλεύει τον άτυχο τύπο που θα βρεθεί σε αυτή τη φάση να ξαπλώσει ανάσκελα ώστε οι δυνάμεις G ομοιόμορφα να σκορπίσουν ομοιόμορφα μέσα στο σώμα του και να έχει πιο γρήγορο θάνατο.

Xτύπημα από επιταχυντή σωματιδίων

Έχει καταγραφεί το 1978, ένα ατύχημα που είχε σοκάρει τους πάντες. Ο Ρώσος επιστήμονας Anatoli Bugorski είχε χτυπηθεί από έναν επιταχυντή σωματιδίων το 1978 και για κάποιον απίστευτο λόγο, επέζησε. Είναι τόσο ισχυρή η δύναμη της ακτινοβολίας που μπορεί να αλλάξει και τη δομή μας.

Να πλησιάσεις ένα άστρο νετρονίων

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι ουσιαστικά ένα αστρικό πτώμα, του πυκνού εσωτερικό πυρήνα ενός γιγαντιαίου αστεριού που έχει καταστραφεί από έκρηξη, και συνήθως έχει μέγεθος τουλάχιστον 10 φορές μεγαλύτερο από αυτό του ήλιου. Αν επιβιώσεις από την πανίσχυρη ακτινοβολία, το αστέρι νετρονίων και ο μαγνητισμός του (εκατό δισεκατομμύρια φορές ισχυρότεροι μαγνήτες από τους ισχυρότερους μαγνήτες στη Γη) θα σε παραμορφώσει σε πολύ λεπτές, τραβηγμένες δέσμες, που θα έχουν ως αποτέλεσμα όλοι οι δεσμοί των μορίων του σώματός σου να σπάσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.