Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η εντυπωσιακή φωταγωγημένη καρδιά από το Χαϊδάρι! (φώτο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η εντυπωσιακή φωταγωγημένη καρδιά από το Χαϊδάρι! (φώτο)

Ένα εκπληκτικό θέαμα, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Χαϊδάρι. Ο δήμος αποφάσισε να φωταγωγήσει την μεγαλύτερη φυσική καρδιά, φτιαγμένη από πέτρα που έχει λαξευτεί στο λατομείο της περιοχής.

Πρόκειται για μια καρδιά από πέτρα, εμβαδού 8.250 τμ, η οποία είναι ορατή σχεδόν από όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Ο δήμος Χαϊδαρίου φωταγώγησε με τρόπο εντυπωσιακό την καρδιά δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ο αστικός μύθος

Ο αστικός μύθος θέλει να την έχει λαξεύσει ένας φαντάρος, ο Αλέξανδρος, που υπηρέτησε στο Χαϊδάρι. Ο Αλέξανδρος ερωτεύτηκε και για χάρη του έρωτά του έφτιαξε στο βράχο μια καρδιά, στη θέση Κασκαντάμι (πάνω από το στρατόπεδο) και την Παρασκευή (14/03), στις 7μμ, με αφορμή τη Γιορτή των Ερωτευμένων ο δήμος Χαϊδαρίου τη φώτισε.

Ταυτόχρονα στον απέναντι λόφο του προφήτη πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση με τη συμμετοχή του ηθοποιού Μάρκου Σεφερλή. Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για την ενίσχυση και τη στήριξη του Κέντρου Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Χαϊδαρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με τις μελωδίες τους η Δήμητρα Σταθοπούλου και ο Ανδρέας Λάφης, στο πιάνο βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Παγιάτης, ενώ το συγκρότημα «Marianna and the Dizzy Breezes» ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους με ήχους latin και swing.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.