ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ντουμπάι: Ο πρίγκιπας διάδοχος και η περίεργη «αγάπη» του για τις καμήλες – Τις έχει «βαφτίσει» (βίντεο)

Ντουμπάι: Ο πρίγκιπας διάδοχος και η περίεργη «αγάπη» του για τις καμήλες – Τις έχει «βαφτίσει» (βίντεο)

Ο πρίγκιπας διάδοχος του Ντουμπάι Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum έγινε viral χάρη σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα με πρωταγωνιστή τον ίδιο και δύο καμήλες του.

Στο βίντεο ο πρίγκιπας διάδοχος του Ντουμπάι φαίνεται να φωνάζει από το αυτοκίνητό του δύο καμήλες με τα ονόματά τους, τις Emaar και Fares, και στη συνέχεια, όταν εκείνες πηγαίνουν προς το μέρος του να τις δίνει σνακ.

«Έλα εδώ Fares, έλα εδώ Emaar», λέει στις καμήλες με τη μία να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του. «Fares φέρε την Emaar, πήγαινε φέρε την Emaar», ακούγεται να ξαναλέει ο πρίγκιπας διάδοχος του Ντουμπάι. Λίγο αργότερα, οι δύο καμήλες κατευθύνονται προς το αυτοκίνητο, τις ταΐζει, ενώ σε κάποιο σημείο ένα από τα ζώα τον ακουμπά στο πρόσωπο σαν να τον φιλά.

Ο πρίγκιπας διάδοχος του Ντουμπάι γνωστός για την αγάπη του για τα ζώα
Όπως αναφέρουν διεθνή Μέσα, ο πρίγκιπας διάδοχος του Ντουμπάι είναι γνωστός για την αγάπη που τρέφει για τα ζώα και μάλιστα κάνει συνεχώς αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα με άλογα, καμηλοπαρδάλεις, σκύλους ακόμα και με γεράκια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.