Τους ξεγέλασε όλους: Ανέβασε φωτογραφία από το Μπαλί όμως ήταν σε κατάστημα… ΙΚΕΑ! (φώτο – βίντεο)

Τους ξεγέλασε όλους: Ανέβασε φωτογραφία από το Μπαλί όμως ήταν σε κατάστημα… ΙΚΕΑ! (φώτο – βίντεο)

H διάσημη Youtuber Natalia Taylor αποφάσισε να «κοροϊδέψει» τους followers της στο Instagram, δείχνοντας μας ότι δεν βλέπει να πιστεύουμε ότι βλέπουμε online.

Ζούμε σε μία εποχή που πρέπει πάντα να τσεκάρουμε και να φιλτράρουμε ό,τι βλέπουμε και διαβάζουμε, ειδικά αν αυτό είναι online. Δεν είναι τυχαίο πως ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου λέει «μην πιστεύετε όλα όσα βλέπετε στο internet» και δεν έχει άδικο…

Μία διάσημη Youtuber φρόντισε να μας δείξει ένα από τα πιο χαρακτηριστικά… αθώα παραδείγματα του πως μπορεί να παραπλανηθεί ο κόσμος.

Η Natalia Taylor λοιπόν, η έχει σχεδόν 2 εκατομμύρια subscribers στο Youtube και πάνω από 300.000 followers στο Instagram, αποφάσισε να τεστάρει όσους την ακoλουθούν, προσποιούμενη οτι βρίσκεται σε διακοπές στο Μπαλί.

https://www.instagram.com/p/B8Pit33HeD5

Μόνο που στην πραγματικότητα δεν ήταν στην Ινδονησία, αλλά σε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ λίγα μέτρα από το σπίτι της.

Εκμεταλλευόμενη λοιπόν τα μικρή διαμορφωμένα δωμάτια, πήρε μία φίλη της φωτογράφο και άρχισε να τραβάει εικόνες λες και ήταν στο AirBnB που είχε νοικιάσει στο διάσημο νησί.

https://www.instagram.com/p/B8Pl-QNHeof

Μάλιστα, φρόντισε να αφήνει κάποιες μικρές λεπτομέρειες που να μαρτυρούν την πραγματική της τοποθεσία για να τσεκάρει αν κάποιος θα είναι τόσο παρατηρητικός.

Αφού λοιπόν γλίτωσε και δεν πέταξαν έξω με αυτά που έκανε εκεί, πήγε σπίτι της και άρχισε να ανεβάζει μία μία τις φωτογραφίες, περιμένοντας να δει αν θα ψαρώσει κάποιος.

https://www.instagram.com/p/B8Pn_1qnkMJ

Το αποτέλεσμα, μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω video…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.