ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χάλασε 18.000 ευρώ σε… τατουάζ: «Ζωγράφισε» μέχρι και τους βολβούς των ματιών (φώτο)

Χάλασε 18.000 ευρώ σε… τατουάζ: «Ζωγράφισε» μέχρι και τους βολβούς των ματιών (φώτο)

Μια γυναίκα ξόδεψε περισσότερα από 18.500 ευρώ καλύπτοντας ολόκληρο το σώμα της με τατουάζ, συμπεριλαμβανομένων ακόμα και των βολβών των ματιών της.

Η 24χρονη Amber Breeana Luke έκανε το πρώτο της τατουάζ όταν ήταν μόλις 16 ετών επειδή ήθελε να νιώσει ποια είναι η αίσθηση.

Αλλά τώρα, κάθε ίντσα του σώματός της είναι καλυμμένη με εκπληκτικά σχέδια, όπως λουλούδια, κρανία, ζώα και γεωμετρικά σχήματα.

«Το πάθος μου αναπτύχθηκε όταν ήμουν 20 ετών. Τότε, άρχισα να παίρνω πιο ζεστά το τατουάζ. Η αίσθηση που λάμβανα από τα τατουάζ ήταν όπως καμία άλλη που είχα βιώσει -Ένιωθα κυριολεκτικά την αρνητική ενέργεια να διασκορπίζεται στο σώμα μου, λεπτό με το λεπτό», επισήμανε.

Επίσης, χώρισε στα δύο τη γλώσσα της και τοποθέτησε ένα εμφύτευμα σιλικόνης στο μάτι της. Ακόμη, χρωμάτισε τα μάτια της με έντονο μπλε χρώμα. «Οι οφθαλμοί μου προκάλεσαν τον πιο τεράστιο πόνο που έχω νιώσει μέχρι τώρα, αλλά άξιζαν τον κόπο. Κάθε πρωί, όταν ξυπνάω και κοιτάω τα μάτια μου, με κάνει ευτυχισμένη επειδή το μπλε είναι το αγαπημένο μου χρώμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.