ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η ιστορία της γυναίκας που είχε εθιστεί στο σeξ: Έχει κοιμηθεί με πάνω από 130 άνδρες (φωτο)

Η ιστορία της γυναίκας που είχε εθιστεί στο σeξ: Έχει  κοιμηθεί με πάνω από 130 άνδρες (φωτο)

Η Frankie Considine εκμυστηρεύτηκε την ιστορία της για να αφυπνίσει τον κόσμο που έχει το ίδιο πρόβλημα με αυτήν. Έκανε σeξ τουλάχιστον με 4 διαφορετικούς άνδρες την ημέρα, συνολικά έχει κοιμηθεί με 130 άνδρες. Μάλιστα, η ίδια υποστηρίζει ότι «δεν μπορούσε να λειτουργήσει», εκτός αν ήξερε πότε θα είχε την επόμενη σeξουαλική πράξη της.

Σήμερα η 28χρονη πάσχει από κατάθλιψη, σeξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες και έμεινε έγκυος χωρίς να ξέρει ποιος θα μπορούσε να είναι ο πατέρας, πριν τελικά διαγνωστεί με εθισμό στο σeξ.

https://www.instagram.com/p/Bv7Lft4hLll/?utm_source=ig_embed
Η Frankie είχε μια ζωή που την άγχωνε και της δημιουργούσε ψυχοσωματικά προβλήματα. Έλεγε ψέμματα στην οικογένειά της, στην εργασία της και αναζητούσε περιστασιακούς εραστές.

Όταν επισκέφθηκε γιατρό για πρώτη φορά απέδωσαν την συμπεριφορά της στο διαζύγιο των γονιών της, και στην άσχημη αντίληψη που είχε για το κορμί της.

https://www.instagram.com/p/BvrdlihhAHh/?utm_source=ig_embed
Οι γονείς της χώρισαν στα 13 της, ενώ η πρώτη της επαφή ήταν στα 14. Ο έλεγχος χάθηκε όταν η μητέρα της πέθανε και μέσα στα επόμενα τρία χρόνια κοιμήθηκε με 80 άνδρες.

Η 28χρονη δεν χρησιμοποιούσε ποτέ καμία μορφή προστασίας, συμπεριλαμβανομένου του αντισυλληπτικού χαπιού, με αποτέλεσμα να εκτεθεί στον ιό HPV και σε χλαμύδια δύο φορές το 2013.

Έμεινε έγκυος στα 22, έκανε έκτρωση, ενώ στα 24 γνώρισε έναν άνδρα από εφαρμογή για γνωριμίες και ξαναέμεινε έγκυος, αυτή τη φορά κράτησε το παιδί και έγινε μητέρα σε ένα κοριτσάκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύντομα ήρθε ο χωρισμός, και τότε πήρε την απόφαση να επισκεφθεί ψυχολόγο, όπου διαγνώσθηκε με εθισμό στο σeξ και σήμερα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και βρει τον έρωτα σε μια σταθερή σχέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.