Έτσι θα ξεγελάσεις τους γύρω σου: 8 κόλπα για να δείχνεις πλούσιος

Έτσι θα ξεγελάσεις τους γύρω σου: 8 κόλπα για να δείχνεις πλούσιος

Σου έχει τύχει ποτέ την ώρα που περπατάς στον δρόμο να παρατηρήσεις κάποιον άντρα και να πεις «Αυτός ο τύπος δείχνει πολύ πλούσιος»; Σίγουρα σου δίνει αυτή την αίσθηση λόγω του τρόπου που παρουσιάζει τον εαυτό του, καθώς δεν φοράει τίποτα φανταχτερό ή πολυτελές.

Έτσι λοιπόν, όλα έχουν να κάνουν καθαρά με το στυλ και τους τρόπους ενός άνδρα, καθώς όσοι δείχνουν πλούσιοι στα μάτια μας είναι gentlemen που ξέρουν πως να συμπεριφέρονται δημοσίως και φυσικά δεν χρειάζεται να δείξουν τι έχουν για να λάβουν αποδοχής, επειδή γνωρίζουν οι ίδιοι την πραγματική τους αξία.

Aυτό ωστόσο που θα αναλύσουμε σήμερα έχει να κάνει περισσότερο σχετικά με το πως μπορείς να δείχνεις εκπληκτικός, ακόμα και αν το budget σου είναι πιο χαμηλό.

Δες παρακάτω τους τρόπους:

Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στην “στολή” σου
Με τον όρο “στολή” νοείται ένα είδος ρουχισμού που συνδέεται με μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, ωστόσο είναι κάτι πολύ παραπάνω από αυτό. Μια “στολή” είναι ο σωστός συνδυασμός ρούχων και αξεσουάρ, και είναι κάτι που θα πρέπει να δώσεις μεγάλη σημασία αν θέλεις να δημιουργήσεις μια εικόνα που να τραβάει τα βλέμματα. Άρα άφησε στην άκρη τα cargo σορτς και τα T-shirts και προτίμησε να επενδύσεις σε ένα τζιν παντελόνι που να σου εφαρμόζει όμορφα και σε ένα καλό πουκάμισο ή σε ένα προσεγμένο κοστούμι.

Καθημερινή περιποίηση προσώπου
Εάν παραμελείς την περιποίηση του δέρματος σου, δυστυχώς κάνεις ένα σοβαρό λάθος. Σίγουρα είναι εύκολο να το αναβάλεις, καθώς σου τρώει αρκετό χρόνο και φυσικά δεν βλέπεις άμεσα τα αποτελέσματα, ωστόσο η τακτική περιποίηση της επιδερμίδας σου είναι κάτι που μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην εμφάνιση σου μέσα σε λίγους μόνο μήνες. Το πρόσωπο σου θα δείχνει αναζωογονημένο και θα μοιάζεις με τηλεοπτικό αστέρα!

Θα πρέπει να είσαι ατσαλάκωτος
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο πάνω σε έναν άντρα από ένα τσαλακωμένο πουκάμισο. Ένα καλοσιδερωμένο πουκάμισο δείχνει προσεγμένη εμφάνιση και είναι κάτι που πρέπει πάντα να έχεις στο νου σου αν θέλεις να δείχνεις άψογος. Σίγουρα σε κανέναν δεν αρέσει το σιδέρωμα, καθώς είναι βαρετό και κουραστικό, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να βγαίνεις ατσαλάκωτος!

Γενικότερα θα πρέπει να θυμάσαι ότι τα ρούχα σου θα πρέπει να είναι περιποιημένα και πάντα τακτοποιημένα.

Αγόρασε ένα αξιοπρεπές ρολόι
Το ρολόι είναι το βασικό αξεσουάρ ενός άνδρα και κάτι που στέλνει ένα μήνυμα δύναμης και κύρους. Σίγουρα δεν σου λέμε να ξοδέψεις μια περιουσία για να αποκτήσεις ένα, καθώς υπάρχουν πολλά αξιοπρεπή ρολόγια στην αγορά που δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να τα αποκτήσεις.

Ένα ρολόι θα πρέπει να είναι:

  • Απλό
  • Βολικό
  • Αξιόπιστο
  • Ευκολοφόρετο

Δώσε προτεραιότητα στην ποιότητα των παπουτσιών σου
Ακόμα και αν δεν είσαι εκατομμυριούχος, θα πρέπει να ξοδέψεις ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε ένα αξιοπρεπές ζευγάρι dress παπούτσια ή σε ένα ζευγάρι μπότες. Όπως και τα ρολόγια, έτσι και τα παπούτσια είναι κάτι που όλοι οι άνθρωποι προσέχουν και σίγουρα παίζουν ρόλο στην πρώτη εντύπωση που δίνεις.

Επίσης, θα πρέπει να θυμάσαι ότι αν αγοράσεις ένα ζευγάρι φθηνά παπούτσια, εκτός του ότι θα δείχνουν άσχημα, θα χαλάσουν γρηγορότερα και θα καταλήξεις να ξοδεύεις περισσότερα χρήματα για παπούτσια.

Περιποιήσου τα παπούτσια σου
Αφού λοιπόν αγόρασες ένα καλό ζευγάρι παπούτσια, τώρα είναι η ώρα να μάθεις να τα περιποιείσαι.

Τα παπούτσια που είναι κατασκευασμένα από ποιοτικό δέρμα θα σου κρατήσουν μια ζωή, ωστόσο θα πρέπει να τα διατηρείς σε καλή κατάσταση καθώς είναι το Α και το Ω στην εμφάνιση σου.

Επένδυσε σε ένα κομψό πανωφόρι
Τα πανωφόρια δεν είναι μόνο τα πρακτικά “εργαλεία” που θα σε προστατεύουν από τα καιρικά φαινόμενα αλλά και ένα από τα πιο ισχυρά κομμάτια του στυλ ενός άνδρα. Είτε πρόκειται για ένα παλτό είτε για ένα bomber jacket, θα πρέπει να θυμάσαι ότι είναι ένα κομμάτι που “μιλάει” για το προσωπικό σου στυλ και θα πρέπει πάντα να το επιλέγεις με σύνεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βρες ένα άρωμα που θα γίνει η υπογραφή σου
Το έχουμε πει αρκετές φορές και θα το ξαναπούμε, αν θέλεις να ξεχωρίζεις και να τραβάς τα βλέμματα, θα πρέπει οπωσδήποτε να φοράς ένα άρωμα το οποίο θα σου ταιριάζει και φυσικά θα γίνει η υπογραφή σου. Υπάρχουν αμέτρητα αρώματα στην αγορά για να επιλέξεις και σε πολύ καλές τιμές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.