ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πλήρωσε 200 ευρώ για δύο αστακούς και τους «βάφτισε» Λ. Μέσι και Κ. Ρονάλντο – Δείτε τις τους έκανε (βίντεο)

Πλήρωσε 200 ευρώ για δύο αστακούς και τους «βάφτισε» Λ. Μέσι και Κ. Ρονάλντο – Δείτε τις τους έκανε (βίντεο)

Ο Άγγλος πυγμάχος λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο του αποφάσισε από «Gipsy King» να μετονομαστεί σε… «lobster king». Ο Tyson Fury παρήγγειλε δύο αστακούς τους «βάφτισε» Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο και τους… ελευθέρωσε στη θάλασσα.

Λίγες ώρες πριν τον θρίαμβο του Tyson Fury στο Λας Βέγκας απέναντι στον Deontay Wilder και την κατάκτηση του WBC Heavyweight τίτλου -με τον Άγγλο πυγμάχο, μάλιστα, να γράφει ιστορία, έχοντας πια στη συλλογή του όλους τους τίτλους στο μποξ- κυκλοφόρησε στο ITV το δεύτερο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, ονόματι ”Tyson Fury: The Gypsy King”.

Σε αυτό, λοιπόν, υπάρχει μια καταληκτική σκηνή, με τον 31χρονο, που περιμένει τη σύζυγό του, Paris, σε κάποιο καλό εστιατόριο, να πληρώνει 200 ευρώ για δύο αστακούς, όχι, όμως, για να τους φάει, αλλά για να τους ελευθερώσει στη θάλασσα, εκεί, επιτόπου!

Το περιστατικό συνέβη πέρυσι, στην Ισπανία, ενώ ο Fury προετοιμαζόταν για τον αγώνα του κόντρα στον Otto Wallin.

Ο σερβιτόρος τον πλησιάζει και του δείχνει τους ολοζώντανους αστακούς, οι οποίοι, μάλιστα, έχουν και ονόματα: Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο!

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, δεν τρώω θαλασσινά», λέει ο Tyson Fury, και τότε αφήνει τον σερβιτόρο με το στόμα ανοιχτό, καθώς τον ρωτάει πόσο κάνουν, εκείνος του απαντάει 100 ευρώ ο ένας και ο Άγγλος τού λέει «τους αγοράζω και τους δύο, για να τους ελευθερώσω στη θάλασσα»!

«Είσαι σίγουρος;», τον ξαναρωτάει ο σερβιτόρος.

«100%», του λέει ο Fury.

Μετά το περιστατικό, ο πυγμάχος προσθέτει: «Ήταν ζωντανοί και επρόκειτο να ψηθούν ζωντανοί. Δεν ήθελα να τους ψήσουν. Δεν μου αρέσει να σκοτώνουν τα ζώα. Δεν σου δίνεται κάθε μέρα η ευκαιρία να κάνεις κάτι καλό στη ζωή σου. Εμένα σήμερα μου δόθηκε και μου κόστισε μόνο 200 ευρώ».

Και κατέληξε: «Θα πάρω μπριζόλα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.