Πόσες φορές την ημέρα σκεφτόμαστε το σeξ;- Κι όμως είναι περισσότερες από όσες νομίζεις

Πόσες φορές την ημέρα σκεφτόμαστε το σeξ;- Κι όμως είναι περισσότερες από όσες νομίζεις

Εδώ και χρόνια υπάρχει η παγιωμένη αντίληψη ότι οι άνδρες σκέφτονται διαρκώς το σeξ, ενώ οι γυναίκες σπάνια. Σου έχουμε νέα! Και οι γυναίκες λατρεύουν το σeξ και το γεγονός ότι δεν μιλάμε διαρκώς για αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το σκεφτόμαστε. Όπως αποκάλυψε έρευνα το σκεφτόμαστε και μάλιστα αρκετά, απλά λιγότερο από τους άνδρες.

Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Οχάιο, οι άνδρες σκέφτονται το σeξ 34,2 φορές την ημέρα, δηλαδή κάθε 28 λεπτά, ενώ οι γυναίκες 18,6 φορές την ημέρα, δηλαδή κάθε 51 λεπτά, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι ερευνητές δεν υπολόγισαν τις οκτώ ώρες ύπνου ημερησίως που όρισαν ως δεδομένο για την έρευνά τους. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι το ο 59% των ανδρών σκέφτονται το σeξ αρκετές φορές μέσα στη μέρα, σε σύγκριση με το 45% των γυναικών.

Την άλλη αγαπημένη απόλαυση, δηλαδή το φαγητό, οι άνδρες το σκέφτονται 25,1 φορές την ημέρα δηλαδή μια φορά κάθε 38 λεπτά, ενώ οι γυναίκες το σκέφτονται κατά μέσο 15,3 φορές την ημέρα, δηλαδή κάθε 62 λεπτά. Και κάπου εδώ θυμόμαστε πόσο δύσκολο ήταν για τον Joey να αποφασίσει αν βάζει πρώτο το σeξ ή το φαγητό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, όσον αφορά τον ύπνο οι άνδρες τον σκέφτονται κάθε 33 λεπτά, ενώ οι γυναίκες κάθε 72.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.