ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η ανθρωπιά απέναντι στην πανδημία: Γιατροί κάνουν έκπληξη γενεθλίων σε ασθενή με κορωνοϊό (βίντεο)

Η ανθρωπιά απέναντι στην πανδημία: Γιατροί κάνουν έκπληξη γενεθλίων σε ασθενή με κορωνοϊό (βίντεο)

Γιατροί και νοσηλευτές σε νοσοκομείο της Πιατζέντζα στην Ιταλία, κρατώντας μία τούρτα γενεθλίων και τραγουδώντας, έκαναν μία συγκινητική έκπληξη σε έναν ασθενή, την οποία απ’ ότι φαίνεται θα τη θυμάται για πάντα.

Σε ένα νοσοκομείο στην Πιατζέντζα, που έχει δημιουργηθεί για την περίθαλψη των ασθενών από τον κορονοϊό, το στρατιωτικό ιατρικό προσωπικό αποφάσισε να κάνει ένα πάρτι έκπληξη σε έναν από τους ασθενείς που είχε τα γενέθλιά του.

Γιατροί και νοσηλευτές, τραγουδώντας και κρατώντας μία τούρτα γενεθλίων, ευχήθηκαν ολόψυχα στον ασθενή τους χρόνια πολλά και φρόντισαν να τον κάνουν να ξεχάσει για λίγο αυτή τη δύσκολη περίοδο και να του χαρίσουν μία όμορφη ανάμνηση.

Ο άνδρας, φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τους γιατρούς, λέγοντάς τους ότι αυτό δεν θα το ξεχάσει ποτέ και θα είναι κάτι που θα διηγείται στα παιδιά και τα εγγόνια του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.