Η σeξι Diletta Leotta γυμνάζεται στο μπαλκόνι της μόνο με το μαγιό και «ξεσηκώνει» τους γείτονες της (φωτο)

Η σeξι Diletta Leotta γυμνάζεται στο μπαλκόνι της μόνο με το μαγιό και «ξεσηκώνει» τους γείτονες της (φωτο)

Στο διαμέρισμα της στο Μιλάνο, παραμένει έγκλειστη η τηλεπαρουσιάστρια του συνδρομητικού αθλητικού καναλιού Dazn, Diletta Leotta, η οποία όπως φαίνεται και στις paparazzi φωτογραφίες, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να κάνει γυμναστική στο μπαλκόνι της, με την καθοδήγηση του συντρόφου της, Daniele Scardina, παγκόσμιου πρωταθλητή του μποξ, γνωστού ως King Toretto.

«Ακούμε τις σειρήνες από τα ασθενοφόρα από το πρωί μέχρι το βράδυ, συνέχεια… Ανησυχώ πάρα πολύ. Αλλά ευτυχώς δεν έχω συμπτώματα, βήχα, πυρετό, δυσκολία στην αναπνοή, γι΄ αυτό δεν έχω κάνει το τεστ» αποκάλυψε η 28χρονη Ιταλίδα παρουσιάστρια στην εφημερίδα Sun. Η ίδια έχει βρει τη φόρμουλα να εργάζεται χωρίς να βγαίνει από το σπίτι της, κάνει βιντεοκλήσεις – συνεντεύξεις σε αθλητές ρωτώντας τους γι’ αυτή τη δύσκολη περίοδο και πώς την αντιμετωπίζουν, διαβάζει, γυμνάζεται, παρακολουθεί ταινίες και μαγειρεύει, ενώ δεν παραλείπει να ψήνει το αγαπημένο της κέικ μανταρινιού.

Πριν από λίγες ώρες ανέβασε στο instagram μάλιστα και ένα στιγμιότυπο με τον 28χρονο πλέον αγαπημένο της, Daniele Scardina, ο οποίος σήμερα 2 Απριλίου έχει τα γενέθλια του και όπως φαίνεται το γιόρτασαν οι δυο τους στο σπίτι της, σε καραντίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B-fFZN8oDsb

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.