Βίντεο: Με αυτό τον τρόπο… δεν θα ξανά βγεις από το σπίτι σου για γυμναστική!

Βίντεο: Με αυτό τον τρόπο… δεν θα ξανά βγεις από το σπίτι σου για γυμναστική!

Μπορεί ένα από τα αγαπημένα μας SMS να είναι αυτό που αναφέρεται στην «σωματική άσκηση», όμως ένας Γερμανός θα μας κάνει να μην το ξανά στείλουμε.

Ενώ οι περισσότεροι Έλληνες προσπαθούν να μείνουν στο σπίτι, ψάχνοντας διάφορους τρόπους να γυμναστούν, ένας “τρελός” Γερμανός ανέβασε μερικά βίντεο στο Instagram, δείχνοντας μας μερικούς διασκεδαστικούς τρόπους να γυμναστούμε στο σπίτι.

Ο λόγος για τον Jo Lindner, ο οποίος είναι γνωστός για την άριστη φυσική του κατάσταση και μοιράζεται συχνά βίντεο και φωτογραφίες σχετικά με τον fitness τρόπο ζωής του. Ο Jo λοιπόν, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα έπιπλα του σπιτιού του για να γυμναστεί, δείχνοντας μας ότι ο καναπές μας μπορεί να έχει πολλές χρήσεις και όχι μόνο την χαλάρωση.

Ανέβασε λοιπόν ένα βίντεο στο οποίο εκτελεί διάφορες ασκήσεις με τον καναπέ του, όπως έλξεις, σκουώτ, κάμψεις κ.α. Φυσικά δεν είναι κάτι που προτείνουμε, απλά θέλαμε να δείξουμε ότι αν κάποιος θέλει να γυμναστεί στο σπίτι, μπορεί να βρει πολλούς τρόπους για να το κάνει.

https://www.instagram.com/p/B-ULjcDBt5m

Πριν 5 μέρες δημοσίευσε επίσης ένα ενδιαφέρον βίντεο, στο οποίο χρησιμοποίησε την πόρτα του μπάνιου του για να κάνει έλξεις. Βέβαια απορούμε πως η πόρτα αυτή άντεξε το βάρος του, αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση.

Αν λοιπόν θέλετε να ακολουθήσετε το παράδειγμα του Jo, μπορείτε να βρείτε πάρα πολλούς τρόπους να γυμναστείτε στο σπίτι σας, ακόμα και με το σωματικό σας βάρος, χωρίς βέβαια να κινδυνεύσετε να βρεθείτε παγιδευμένοι κάτω από τον καναπέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B-McBrFBnhU

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.