Συμβουλές εργοδότη για καραντίνα: «Δείτε Netflix και πιείτε μπύρες – Πείτε “όχι” στις πίτσες και τα ναρκωτικά» (φώτο)

Συμβουλές εργοδότη για καραντίνα: «Δείτε Netflix και πιείτε μπύρες – Πείτε “όχι” στις πίτσες και τα ναρκωτικά» (φώτο)

Για όσους δεν γνωρίζουν πως πρέπει να περνάνε την καραντίνα τους, ένας εργοδότης από την Βρετανία, δίνει τις συμβολές του. Ενημερώνει τους εργαζόμενους της εταιρίας του να δουν Netflix, αλλά και να πιουν μπύρες, αντίθετα θα πρέπει να μην καταναλώνουν πολλές πίτσες και ναρκωτικά.

Ο Ling Valentine έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών στο Νιούκαστλ χάρη στην επιστολή που έλαβαν από αυτόν οι εργαζόμενοι τις εταιρίας πωλήσεων αυτοκινήτων που διατηρεί με την επωνυμία LINGsCARS.

Με αυτή λοιπόν ο ασιάτης επιχειρηματίας ενημέρωνε τους 7 εργαζόμενούς του οτι τους βγάζει σε αναγκαστική άδεια, προκειμένου να επωφεληθεί από τα μέτρα της κυβέρνησης και προβλέπουν πληρωμή του 80% του μισθού τους.

Ωστόσο, εκείνος αποφάσισε να καλύψει την… χασούρα και να δώσει από την τσέπη του το υπόλοιπο 20%, καθώς όπως χαρακτηριστικά τους ανέφερε «πρέπει να μοιραζόμαστε την επιτυχία».

Μάλιστα, όπως τους είπε, είναι διατεθειμένος να δανείσει σε κάποιον χρήματα αν προκύψει ανάγκη, προτρέποντάς τους, να μην διστάσουν να ζητήσουν.

Τέλος, παρά την σοβαρότητα της κατάστασης, σε όλη την επιστολή του κάνει συνεχώς πλάκα, καθώς μεταξύ άλλων ζητά από τους εργαζόμενους «να δουν Netflix, να πιούνε μπύρα», αλλά «να φάνε λιγότερη πίτσα και να πάρουν λιγότερα ναρκωτικά».

Δείτε την επιστολή που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της εταιρίας στο Τwitter…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.