ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Με αυτόν τον τρόπο θα κόβετε χωρίς… δάκρυα το κρεμμύδι

Με αυτόν τον τρόπο θα κόβετε χωρίς… δάκρυα το κρεμμύδι

Όταν φτάνει η στιγμή να κόψουμε ένα κρεμμύδι, το σκεφτόμαστε ξανά και ξανά γιατί πολύ απλά δε θέλουμε να… κλάψουμε. Για να βάλετε τέλος σε αυτό το πρόβλημα το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να ακολουθήσετε κάποια από τις ακόλουθες λύσεις.

​Αναλυτικότερα:

– Χρησιμοποιώντας κάποιο μαχαιροπίρουνο:
OK, ναι δεν εννοούμε όλο το σετ, αλλά ακόμη κι ένα κουταλάκι μικρό μας κάνει. Αυτός είναι και ο πιο ασυνήθιστος τρόπος ever για να διώξεις τη μυρωδιά από τα χέρια σου. Τρίψε τα χέρια σου στο κουταλάκι (μαχαίρι ή πιρούνι) από ανοξείδωτο ατσάλι για μερικά λεπτά, κάτω από τρεχούμενο νερό. Τα μόρια του θείου, τα οποία δίνουν στο κρεμμύδι την έντονη οσμή του, αντιδρούν με το μέταλλο και εξουδετερώνονται, απαλλάσσοντας έτσι τα χέρια σου από την τυπική και άσχημη οσμή.

– Ξύδι:
Απλά ρίξε μερικές σταγόνες ξύδι στις παλάμες σου και τρίψε τα χέρια σου έντονα. Η μυρωδιά του κρεμμυδιού θα εξαφανιστεί.

– Στοματικό διάλυμα:
Αν δεν έχεις ξύδι σπίτι σου δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το στοματικό διάλυμα που έχεις στο μπάνιο σου, κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά. Ρίξε μερικές σταγόνες τρίψε τα χέρια σου και κρεμμύδι is gone.

– Αλάτι:
Μπορείς να βρέξεις τα χέρια σου και στη συνέχεια να πάρεις μια πρέζα αλάτι και να τρίψεις έντονα τα χέρια σου, προκειμένου να φύγει η μυρωδιά. Το αλάτι μπορεί να είναι σκληρό στα χέρια σου, οπότε βεβαιώσου ότι θα ενυδατώσεις τα χέρια σου μετά. Αν δεν θέλεις να δοκιμάσεις αλάτι, τότε η μαγειρική σόδα είναι μια καλή λύση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– Οδοντόκρεμα:
Η χρήση οδοντόκρεμας φέρνει εγγυημένα αποτελέσματα. Μην χρησιμοποιήσεις όμως κάποια σε μορφή gel, δεν θα κάνει ιδιαίτερη δουλειά. Η οδοντόκρεμα με φθόριο είναι κατάλληλη για την δουλειά που τη θες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.