ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Βίντεο για «γερά» νεύρα: O οδηγός που έκανε ρεκόρ ταχύτητας στον πιο τρομακτικό δρόμο στον κόσμο (βίντεο)

Βίντεο για «γερά» νεύρα: O οδηγός που έκανε ρεκόρ ταχύτητας στον πιο τρομακτικό δρόμο στον κόσμο (βίντεο)

Ο Ιταλός οδηγός Fabio Barone έσπασε το τρίτο παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας αγωνιζόμενος στον πιο επικίνδυνο δρόμο στο φαράγγι Valle de Dades στο Μαρόκο.

Ο Barone πρόεδρος του Club «Passione Rossa» είναι κάτοχος ακόμα δύο παγκόσμιων ρεκόρ ταχύτητας-Guinness World Records με την Ferrari του 458 Italia. Συγκεκριμένα έχει διανύσει, στο μικρότερο δυνατό χρόνο έως σήμερα, το Transfagarasan Highway που θεωρείται ο πιο ωραίος δρόμος του κόσμου και το Tienmen Mountain Road της Κίνας τον δεύτερο πιο επικίνδυνο δρόμο του κόσμου, με 99 στροφές, σε 1800μ ύψος και χωρίς κανένα προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Ο δρόμος στο Valle de Dades είναι σε εξαιρετικά κακή κατάσταση και απαιτεί τεράστια συγκέντρωση και κουράγιο για να τον διασχίσει κάποιος με ταχύτητα. Τα προστατευτικά κιγκλιδώματα είναι ανύπαρκτα ή απλά ανεπαρκή ενώ σε ένα μέρος τησ διαδρομής το αυτοκίνιτο περνάει μόλις 30 εκατοστά μακριά από την πλευρά του βουνού δίπλα από κοφτερά βράχια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.