ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να κλείσεις το σακουλάκι με τα πατατάκια! (βίντεο)

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να κλείσεις το σακουλάκι με τα πατατάκια! (βίντεο)

Με ένα εύκολο και απλό τρικ μπορείς να κλείνει το σακουλάκι με τα πατατάκια σου σωστά. Εν καιρώ καραντίνας θα σου φανεί χρήσιμο, καθώς είναι το αγαπημένο σνακ όλων μας όταν βλέπουμε κάποια ταινία.

Μιας και το Summer Body 2020 απομακρύνεται σαν ιδέα (και ας λιώναμε όλο τον χειμώνα στα γυμναστήρια), μια παρασπονδία αυτές τις ημέρες μπορούμε να την επιτρέψουμε στον εαυτό μας.

Σνακ όπως τσιπς, ποπ κορν ακόμη και γαριδάκια συνοδεύουν τις σειρές μας ως guilty pleasure.Αυτοί που έχουν μεγάλη αυτοσυγκράτηση, κλείνουν το σακουλάκι πριν τελειώσει και το αφήνουν στο ντουλάπι, μέχρι να το ξαναχρειαστούν.

Πώς κλείνεις όμως το σακουλάκι των τσιπς; Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούμε ένα λαστικάκι, ένα ειδικό clip ή απλώς το τυλίγουμε ώστε να μην μπαίνει αέρας και σκόνη. Ωστόσο, το τέλειο σφράγισμα είναι δύσκολο καθώς η σακούλα έχει πλέον σκιστεί.

Ψάχνοντας στο Διαδίκτυο για έξυπνα τρικ και hack (που έχει γίνει η αγαπημένη μας ασχολία), βρήκαμε έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο να κλείνουμε το σακουλάκι των τσιπς μας.

Η Padma Lakshmi μοιράστηκε στο Twitter ένα βίντεο, όπου δείχνει το κόλπο με το οποίο τυλίγει το σακουλάκι και το σφραγίζει με τέλειο τρόπο ώστε να μην ανοίγει.

Το μόνο που κάνει είναι να τσακίζει τις δύο πάνω γωνίες της σακούλας και να τις στρίβει προς τα μέσα.

«Πώς το ανακάλυψα αυτό τώρα;», γράφει η ίδια στη λεζάντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σύντομο clip έχει ξεπεράσει τις 11 εκατ. προβολές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.